Nu byter Filip Kaspersen Lamprecht, 24, bana
Nu byter Filip Kaspersen Lamprecht, 24, bana - Foto: Claudio Bresciani/TT

Filip Kaspersen Lamprecht startar företag – här är hans nya satsning

Nu byter Let's Dance-vinnaren Filip Kaspersen Lamprecht bana – och ger sig in i bostadsbranschen. Här är allt vi vet om hans nya satsning.


Som son till programledaren och författaren Kristin Kaspersen är Filip Kaspersen Lamprecht24, van vid ett liv i offentligheten.

Men sitt eget stora genombrott, det har kommit först på senare år. Under våren 2021 dansade han sig inte bara till en storslagen vinst i Let's Dance, utan en given plats i svenska folkets hjärtan. 

Foto: Claudio Bresciani/TT

Nu startar Filip Kaspersen Lamprecht nytt bolag

Men den som trodde att Filip Kaspersen Lamprecht skulle lägga sitt framtida fokus på dans eller underhållningsbranschen i stort, den trodde fel. Baserat på uppgifter från AllaBolag som Nyheter24 tagit del av verkar det nämligen som att 24-åringen gett sig in i bostadsbranschen.

Den 12 januari 2022 registrerades ett nytt bolag hos Bolagsverket, där Filip sitter med i styrelsen. Företaget heter "Amiculos Skärholmen AB" och har angett följande verksamhetsbeskrivning:

"Företaget skall bedriva utveckling och förvaltning av mark för bostäder och kommersiell verksamhet, lös och fast egendom, värdepapper samt därmed förenlig verksamhet."

Vad blir Filips roll i Amiculos AB?

Filip Kaspersen Lamprecht har inte berättat något om den nya satsningen i sina sociala kanaler ännu, så vi väntar spänt på en första uppdatering!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!