- Foto: Skärmavbild/Instagram/mrsrinconjonegard

Love is blind-paret har fått barn – det ska han heta

Love is blind-paret Sergio Rincón och Amanda Jonegård har fått en son.


Sergio Rincón och Amanda Jonegård fann varandra i realityprogrammet Love is blind där de både förlovade och gifte sig. Kort efter inspelningen blev de gravida och den 6 maj föddes en son. Nu har paret gått ut med den stora händelsen på Instagram.

Sergio Rincón har ett hemligt barn

Under säsongen av Love is blind spekulerades det kring om Sergio Rincón hade ett hemligt barn i Barcelona. Men det stämde inte riktigt. 

Men på ”Love is blind”-återträffen bekräftade han att det faktiskt finns ett okänd barn. Så pass okänt att inte ens han själv hade känt till det. Men till skillnad från de tidigare spekulationerna så befann detta barn sig i Sverige. 

Paret fick reda på att Sergio Rincón hade ett tidigare barn bara två månader innan Amanda Jonesgård blev gravid.

 – Jag har hela tiden tänkt att de två sakerna inte behöver hänga ihop. Men det känns viktigt för mig att ha en fin kontakt med barnet, det vill jag verkligen ha. Just nu är allt väldigt nytt och vi har inte träffats, men jag hoppas att det kommer funka fint, säger hon till Expressen.

Tittarna lurade angående alkoholen i Love is blind Sverige

La upp bebislyckan på Instagram

På torsdagsmorgonen publicerade paret en bild och visade att den lilla pojken har kommit till världen. Samtidigt avslöjar de att han ska heta Ralf.

"Måndagen den 6 maj välkomnade vi vår lilla pojke Ralf till denna värld. Alla är glada och friska och vi hade en bra leverans. Han är en så söt liten kille som fyller våra liv med kärlek från första stund.", skriver de i inlägget.

Hemligheterna i Love is blind Sverige – som du inte får se

Därför känner du igen Krisse-Ly Kuldkepp i Love is blind Sverige 2024

Här är den hårda mobilregeln i Love is blind Sverige 2024

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!