Spelprofiler
1 bild
 
 • Angelica Norgren, P3 Spel, Intervju, Datorspel, Gaming, Spel

  Nyheter24 har träffat P3 Spels Angelica Norgren för en lång intervju.

  Foto: Michael Bergqvist / Faksimil YOUTUBE

Angelica Norgren: För lite tjejer i spelbranschen

Nyheter24 har träffat Angelica Norgren, programledare på P3 Spel, för att prata om hur fler kvinnor ska ta sig in i spelbranschen, den hårda gamingkulturen och hur det är att vara kvinna och ha spel som sitt största intresse: "Lättare att vara tyst än att prata om det."

Angelica Norgren, 26, är just nu inne på sin fjärde säsong som programledare för det populära radioprogrammet P3 Spel. Trots att hon mer eller mindre har levt och andats gaming sedan hon var liten verkar hon inte ha tröttnat på att snacka om spel. Snarare tvärtom.

Angelica var fem år när hennes pappa kom hem med 80-talets succédator, en Amiga 500. En dator som var både billig och riktigt bra att spela på.

Hon fastnade snabbt bakom skärmen tillsammans med sin två år äldre bror, Niklas Norgren.

– Därefter blev det Gameboy och PC. Sedan köpte vi ett Playstation tillsammans och började vi köpa spel ihop.

Däremot var det ingen självklarhet att ha gaming som en hobby.

– Det var ganska töntigt att spela när jag gick i högstadiet och då höll man tyst om det. Bland de som spelade blev man ”tjejen som spelar”, inte ”Angelica som tycker om rollspel”.

Spelade på tåget

Angelica började så småningom på gymnasiet i Borås. Hon pendlade tre dagar i veckan från Värnamo, något hon utnyttjade till att spela.

– Rollspel var min stora grej på den tiden men sen började jag spela "First person shooters". Men jag kände mig dålig när jag spelade de spelen så jag undvek dem rätt länge.

– Det är inte roligt om man försöker lära sig spela "Counter-Strike" och hänger på ett LAN med främmande människor. Speciellt när man är tjej. Då blir man extra bedömd och folk tittar extra noga.

På grund av det valde Angelica först och främst att spela med sina vänner.

– Vi hyrde en stuga i skogen och åkte bort en vecka för att spela så mycket som möjligt. Men det var inte så tävlingsinriktat. Jag gillade inte tävlingsinriktade spel som yngre, säger Angelica och fortsätter:

– Jag tycker om utmanande spel och kan acceptera att jag är dålig i början, att det tar ett tag innan man lär sig. När jag var liten trodde att jag var dålig på spel. Jag hade dåligt spelsjälvförtroende.

Tyckte du att din bror var bättre?

– Jag vet inte om han var lite mer av en naturbegåvning än mig men jag har nog alltid tyckt att han var bättre än mig på att spela. Vi har kallat varandra både för det ena och det andra när vi varit trötta och spelat några timmar.

Angelica lämnade så småningom livet i Småland och flyttade till Stockholm. 2007 startade hon även en spelblogg, Xboxflickan och Nicke. En blogg som hon i dag driver tillsammans med sin storebror.

– Jag tror att jag var ganska tidigt ute med att blogga om spel och skriva personligt. Det fanns inte många spelbloggar då som drevs av tjejer. Det var väl lite därför som jag tyckte att den behövdes. Jag saknade kvinnliga förebilder i Sverige som skrev om spel. 

I samband med bloggen och flytten till huvudstaden blev spelandet mer än bara ett intresse. Angelica lånade en lokal från en elektronikaffär och bjöd in tjejer till en spelkväll.

– Jag kontaktade spelföretag och sa att jag ville bjuda in tjejer så att de kunde prova på spel i en bra miljö. De sponsrade oss och vi hade tävlingar.

– Då fick jag även lite kontakter och kände att jag gjorde någonting som kunde vara nyttigt för andra människor.

Angelica anordnade fler events och fick även möjlighet att föreläsa om spel på skolor och caféer.

– Sen halkade jag in på projektet när de pitchade P3 Spel på Sveriges Radio. De tyckte att min röst skulle passa till programledare och vi gjorde en pilotinspelning.

Tycker du att det är för lite tjejer i spelbranschen?

– Ja, absolut. Jag har alltid upplevt det som att det finns väldigt många tjejer som spelar men att de inte alltid outar det eller kanske inte identifierar sig som gamers. Jag har ofta känt att man som tjej måste hävda sig om man gillar spel. Då är det lättare att vara tyst än att prata om det.

Angelica berättar att hon fortfarande i dag får meddelande från tjejer som tackar henne för att hon startade sin blogg och hur den har öppnat dörrar för dem.

– Gamerkulturen kan ju vara ganska hård. För att vara en riktig gamer förväntas du ha spelat de här och de här spelen på den här svårighetsgraden. Det blir väldigt exkluderande och det är svårt att vara nyfiken och våga prova.

Kände du att du inte ”fick” spela innan din blogg?

– Om en kille är dålig på ett spel så är det han som är dålig. Men om jag är dålig på ett spel då är det ”alla tjejer är dåliga på spel”. Som om man bär alla andra tjejer samtidigt. Då är det svårt att våga vara dålig. Men jag tror att det har börjat komma en attitydförändring.

På vilket sätt?

– Genom att fler tjejer pratar om sitt intresse och bloggar om det. Många speltidningar och sajter känner nog också att de inte bara kan räkna med att det ska trilla in tjejer utan att de kanske måste söka efter dem själva.

Så det går åt rätt håll?

– Ja. Men det blir alltid ett steg tillbaka när företag släpper "tjejdatorer" eller när man klassar vissa spel som ”tjejspel”. Som att tjejer genetiskt skulle gilla något annat än vad killar gillar.

Hur får man in fler tjejer i branschen?

– En viktig faktor för att tjejer ska känna sig mer välkomna är att spelen ska se till att även inkludera tjejer. Spelar du spel i dag så är det ganska uppenbart att de är gjorda framförallt för en kille. Det finns till exempel inte så många kvinnliga huvudkaraktärer och de som finns passar ofta in i snäva fack och objektifieras.

– Manliga karaktärer är också stereotyper, men det finns fler typer av överdrivna mansroller och bara ett fåtal kvinnofack.

Hur tänker du kring det när du spelar?

– Jag gillar att kunna identifiera mig med karaktären som jag spelar. Kan jag välja en kvinnlig karaktär gör jag det. Det stör mig om kvinnorna i spelet bara är där för att vara lättklädda och snygga, säger Angelica och fortsätter:

– Jag tycker det är jättetråkigt. Det är så långt ifrån hur det är i verkligheten. Jag tror att om man får in fler kvinnor i branschen så blir det lättare att få in fler kvinnliga spelkaraktärer. Då blir det lättare för tjejer att identifiera sig i spel och fler kommer att spela.

Hur tycker du att attityden mot spel har förändrats sedan du började spela?

– Det är fler som spelar men alla identifierar sig nog inte som gamers. Genom att spela Angry Birds och Wordfeud har föräldragenerationen börjat spela utan att förstå det själva. För de som växer upp i dag så tror jag att spel är någonting som är helt naturligt och finns i vardagen.

– När jag växte upp var det ett intresse som man var tvungen att närma sig medvetet nästan. Det behöver man inte längre.

Angelica Norgren, Spel, Datorspel, P3 Spel, Intervju, Gaming


KOMMENTARER

Fler nöjesnyheter


1 bild
 
 • Podcast, Lyssna, En vän med en pod, Coachella

  Lyssna!

0

En vän med en pod: ”Coachella är Peace and Love fast pappa betalar”

Det är annandag påsk och du är ledig för att Jesus försvann spårlöst för ett par tusen år sedan. Det finns väl inget bättre sätt att fira på än med att gå på bottenskrapet i påskägget och dra igång veckans avsnitt av En vän med en pod? Tänkte väl det.

9 bilder
 
 • Skonhet, Vanessa Hudgens, smink

  För att täcka ojämnheter så använder Vanessa concealern Secret Camouflage från Laura Mercier. Vanessas favoritfoundation är Armanis Luminous Silk Foundation.

 • Skonhet, smink, Vanessa Hudgens

  Rosiga kinder trots dåligt med sömn och mycket jobb? Det fuskar Vanessa fram med med rouge från Nars. Hennes favoritfärger är Desire och Exhibit A.

 • Vanessa Hudgens, Skonhet, smink

  På ögonlocken använder Vanessa bronzer och highlighter istället för ögonskugga. Favoriterna är Laura Merciers Shimmer Loose Powder i färgen Star Dust och MAC:s Mineralize Skinfinish Powder. – Jag använder bronzer på ögonen och highlighter under mina ögonbryn, i ögonvrån och på mina kinder, säger Vanessa till Byrdie.com.

 • Skonhet, Vanessa Hudgens, smink

  Vanessa Hudgens på röda mattan.

 • Vanessa Hudgens, Skonhet, smink

  Långa flirtiga fransar från Vanessa med hjälp av L’Oreal’s Voluminous Waterproof Mascara.

 • Skonhet, smink, Vanessa Hudgens

  Vanessas signaturdoft är Viktor och Rolfs Flowerbomb, men hon har nyligen även fallit pladask för Jo Malones Rose Water & Vanilla Cologne.

 • Skonhet, smink, Vanessa Hudgens

  Vanessa Hudgens favorit till läpparna är Stilas long-wear Liquid Lipstick. Favoriten är färgen Amore som är en djup röd.

 • Skonhet, Vanessa Hudgens, smink

  Vanessa gillar Chanels nagellack allra mest, och mest förtjust är hon i de mörkare färgerna med skimmer i.

 • Skonhet, Vanessa Hudgens, smink

  Sitt glansiga hår ger Vanessa extra tryck med Oleo-Curl Mist från Kerastase.

5

Kolla in Vanessa Hudgens skönhetsfavoriter

Varje vecka tar vi en djupdykning i kändisarnas necessärer. Nu har turen kommit till Vanessa Hudgens.

19 bilder
 
 • Paparazzi, Rihanna, Justin Bieber
 • Paparazzi, Justin Bieber, Rihanna

  Joe Jonas med Kate Moss på bröstet.

 • Paparazzi, Rihanna, Justin Bieber

  Tallulah Willis på Coachellafestivalen.

 • Justin Bieber, Rihanna, Paparazzi

  Tallulah Willis på Coachellafestivalen.

 • Rihanna, Paparazzi, Justin Bieber

  Alexander Skarsgård i Bajen-tröja på Coachellafestivalen.

 • Justin Bieber, Rihanna, Paparazzi

  Jessica Simpson är påsksnygg i gul klänning.

 • Rihanna, Paparazzi, Justin Bieber

  Proffsboxaren Floyd Mayweather äter ordentligt innan match.

 • Rihanna, Justin Bieber, Paparazzi

  Justin Bieber gjorde en spelning på Coachella.

 • Rihanna, Justin Bieber, Paparazzi

  Kim Kardashian och Kanye West shoppar i Paris.

 • Rihanna, Justin Bieber, Paparazzi

  Lindsay Lohan på Coachella.

 • Paparazzi, Justin Bieber, Rihanna

  Rihanna strålade på MTV Movie Awards.

 • Justin Bieber, Paparazzi, Rihanna

  Taylor Lautner med sitt namn på kepan.

 • Justin Bieber, Paparazzi, Rihanna

  Miranda Kerr med sonen Flynn.

 • Rihanna, Justin Bieber, Paparazzi

  Taylor Swift i New York.

 • Paparazzi, Rihanna, Justin Bieber

  Ellie Goulding i London.

 • Justin Bieber, Rihanna, Paparazzi

  Fearne Cotton utanför BBC Studios i London.

 • Justin Bieber, Paparazzi, Rihanna

  Prinsessan Victoria och lilla Estelle var på Skansen.

 • Justin Bieber, Paparazzi, Rihanna

  Emma Stone i Los Angeles.

 • Rihanna, Paparazzi, Justin Bieber

  Lily Allen gillar rosa Chanel.

0

Skarsgård, Estelle och Bieber – här är veckans paparazzi
21 bilder
 
 • Miley Cyrus, Twitter, instagram

  Katie jobbar på brännan.

 • Twitter, instagram, Miley Cyrus

  Katie Price gosar med sin dotter.

 • Miley Cyrus, instagram, Twitter

  Katie Price är på semester på Cape Verde och bjöd sina följare på den här bilden.

 • Twitter, instagram, Miley Cyrus

  Jodie Marsh i vågad outfit.

 • Twitter, instagram, Miley Cyrus

  Jodie Marsh med en liten pippi.

 • Miley Cyrus, instagram, Twitter

  Miley Cyrus gosar med en hund.

 • Miley Cyrus, Twitter, instagram

  Dwayne Johnson på gymmet.

 • instagram, Miley Cyrus, Twitter

  Candice Swanepoel bjuder på bikiniselfie.

 • Twitter, Miley Cyrus, instagram

  Alessandra Ambrosio och hennes väninnor i poolen.

 • Twitter, instagram, Miley Cyrus

  P Diddy i cowboyhatt på Coachella.

 • instagram, Twitter, Miley Cyrus

  Christina Aguilera hyllar sitt läppbalsam från Eos.

 • instagram, Twitter, Miley Cyrus

  Rita Ora i genomskinlig klänning på Coachella.

 • Miley Cyrus, Twitter, instagram

  Emmy Rossum på en svan.

 • Twitter, Miley Cyrus, instagram

  Kelly Brooks kille David McIntosh lagar mat.

 • Miley Cyrus, instagram, Twitter

  Mel B bjuder på en selfie innan ett dopp i poolen.

 • Twitter, instagram, Miley Cyrus

  Chrissy Teigen bjuder på en selfie.

 • instagram, Twitter, Miley Cyrus

  Irina Shayk ska dra och träna.

 • instagram, Twitter, Miley Cyrus

  James Franco äter födelsedagskaka.

 • Miley Cyrus, Twitter, instagram

  Alessandra Ambrosio och hennes väninnor på Coachella.

 • Miley Cyrus, Twitter, instagram

  Lupita Nyongo firar en miljon följare.

 • Miley Cyrus, Twitter, instagram

  Nicki Minaj och Cameron Diaz.

0

Veckans hetaste Instagrambilder


13 bilder
 
 • Li Åwall, Lista, Mellanmål, Kost, Träning, Finest, Halsa

  Li Åwall berättar om vad hon brukar äta mellan målen.

 • Li Åwall, Mellanmål, Halsa, Lista, Träning, Finest, Kost

  Äggröra med rökt kalkon och skivade tomater: 1 ägg, 4 äggvitor, 4 skivor rökt kalkon, 5 små tomater eller 1 stor tomat. Ät som den är eller servera med valfritt tillbehör som tex 1 st avokado och eller en näve cashewnötter. Gör så här: Skiva kalkon och tomat i små bitar. Häll i ägget, äggvitorna, kalkonbitarna och tomatbitarna i en stekpanna. Stek och rör om samtidigt tills äggröran börjar få färg.

 • Li Åwall, Mellanmål, Lista, Finest, Halsa, Träning, Kost

  Mums!

 • Mellanmål, Finest, Li Åwall, Halsa, Lista, Kost, Träning

  Kokta ägghalvor: 3 st ägg, Ekologiskt jordnöttsmör från Fitnessguru Gör så här: Koka äggen. Skala och dela äggen i två delar. Gröp ur äggulan. Ersätt äggulan med ekologiskt jordnötssmör från Fitnessguru.

 • Li Åwall, Kost, Träning, Lista, Mellanmål, Finest, Halsa

  Du kan även använda ost.

 • Träning, Lista, Mellanmål, Finest, Halsa, Kost, Li Åwall
 • Lista, Träning, Mellanmål, Halsa, Li Åwall, Finest, Kost

  Till omelett passar det även jättebra att lägga till lite kallrökt lax och avocado.

 • Halsa, Mellanmål, Träning, Lista, Kost, Finest, Li Åwall
 • Halsa, Li Åwall, Kost, Finest, Lista, Träning, Mellanmål

  Övernattengryn: 1 dl havregryn, 1 dl lätt naturell kvarg, 1 dl lättmjölk, 2-3 dl frysta eller färska blåbär, Topping (valfritt): 2 mtsk kokosflingor Ca 5-10 st valnötter/cashewnötter 1 mtsk Fitnessgurus ekologiska jordnötssmör eller mandelsmör. Gör så här: Blanda havregryn, kvarg och mjölk i en skål tills havregrynen börjar tjockna. Häll i lite blåbär i botten av ett glas. Häll i lite smet i glaset så det täcker blåbären. Fortsätt skikta blåbär och smet. Ställ in glaset i kylskåpet under natten så det får står och dra sig. Njut av den till frukost eller mellanmål, innan eller efter träning. Toppa med valfria ingredienser som tex kokosflingor, nötter, kanel, frukt, jordnötssmör.

 • Mellanmål, Halsa, Lista, Finest, Li Åwall, Kost, Träning
 • Li Åwall, Halsa, Mellanmål, Träning, Lista, Finest, Kost

  Tonfisk med röd pesto på riskaka. Gör så här: Blanda tonfisk och röd pesto i en skål. Servera på riskakor. Ser ut som kattmat och smakar som himmelen.

 • Halsa, Kost, Mellanmål, Lista, Li Åwall, Finest, Träning
 • Lista, Mellanmål, Finest, Halsa, Li Åwall, Träning, Kost

  Lätt naturell kvarg med skivad frukt eller bär i toppat med nötter: 250 g lätt naturell kvarg. Valfri frukt eller bär som tex: Äpple, banan, kiwi, blåbär eller hallon.. Nötter som tex: Naturella cashewnötter eller valnötter. Eventuellt lite kanel och/eller honung.

6

Träningsprofilen Li Åwalls 5 bästa mellanmålstips

10 bilder
 
 • Fashionblogg Fanny Lyckman, Modette, Vårtrender, I'm Next, Livsstil, USA, LA, Fanny Lyckman, Fredagsintervju
 • Fashionblogg Fanny Lyckman, LA, Modette, I'm Next, Fredagsintervju, Livsstil, Fanny Lyckman, Vårtrender, USA

  Fanny är just nu med i "Kickstart" som sänds på tv3 play.

 • Fredagsintervju, LA, Modette, Vårtrender, Fashionblogg Fanny Lyckman, I'm Next, Livsstil, USA, Fanny Lyckman

  Skinnbrallor är ett av bloggerskans favoritplagg.

 • USA, Modette, LA, Livsstil, Fredagsintervju, Fashionblogg Fanny Lyckman, Vårtrender, I'm Next, Fanny Lyckman

  – LA är en stad jag fått mersmak för och inte alls hade haft något emot att flytta till.

 • Fredagsintervju, LA, Fashionblogg Fanny Lyckman, Livsstil, USA, Modette, I'm Next, Vårtrender, Fanny Lyckman

  Kickstart spelades in i varma och sköna Lanzarote.

 • Fanny Lyckman, Modette, LA, USA, Vårtrender, Fredagsintervju, Livsstil, I'm Next, Fashionblogg Fanny Lyckman

  – Jag älskar sportstilen, och skulle nog generera den som en typisk "Fanny-look".

 • LA, Livsstil, Fashionblogg Fanny Lyckman, I'm Next, Modette, Vårtrender, Fanny Lyckman, USA, Fredagsintervju

  – Långa kappor är ett plagg jag kommer klä mig mycket i till våren.

 • Fashionblogg Fanny Lyckman, Vårtrender, LA, Livsstil, Fredagsintervju, I'm Next, Fanny Lyckman, USA, Modette

  Pink hair, don't care.

 • Modette, Livsstil, USA, I'm Next, Fredagsintervju, LA, Fanny Lyckman, Fashionblogg Fanny Lyckman, Vårtrender

  En jeep och roadtrip längs kusten hör Usa till.

 • Fredagsintervju, Fashionblogg Fanny Lyckman, Livsstil, Vårtrender, Fanny Lyckman, Modette, USA, LA, I'm Next

  Och givetvis körde gänget en roadtrip genom LA, längs kusten och slutligen till Vegas.

1

Fredagsintervju: Fanny Lyckman

Hon är både snygg och rolig, har en framgångsrik modeblogg samt släppt en egendesignad klädkollektion. Idag pratar vi vårtrender, oväntade saker och LA med Fanny Lyckman.


:(
4 bilder
 
 • Chirst Bearer, Wu-Tang Clan, Andre Johnson

  Rapstjärnan försökte att ta sitt liv.

 • Chirst Bearer, Wu-Tang Clan, Andre Johnson

  Inann det skar han av sin penis.

 • Chirst Bearer, Andre Johnson, Wu-Tang Clan

  Han har tidigare varit sammankopplad med Wu-Tang Clan.

 • Wu-Tang Clan, Chirst Bearer, Andre Johnson

  Ingen vet vad som orsakat Andres agerande. Stjärnan vårdas nu på sjukhus.

16

Rapstjärnan skar av sin penis – hoppade sedan från hus


8 bilder
 
 • Topless, Strand, Heidi Klum

  Heidi Klum solade topless i Mexiko.

 • Strand, Heidi Klum, Topless

  Heidi Klum och Vito Schnabel i Mexiko.

 • Topless, Strand, Heidi Klum

  Paret hade en härlig dag i solen.

 • Strand, Topless, Heidi Klum

  Heidi Klum i solen.

 • Strand, Heidi Klum, Topless

  Heidi Klum i silvertrosor.

 • Strand, Topless, Heidi Klum

  Heidi och Vito tar ett dopp.

 • Strand, Heidi Klum, Topless

  Heidi och Vito i Mexiko.

 • Heidi Klum, Strand, Topless

  Heidi och Vito i Mexiko.

2

Supermodellen topless på drömsemester med nya kärleken

Supermodellen Heidi Klum solade loss i Mexiko. Vid sin sida hade hon självklart sin nya kärlek.11 bilder
 
 • Joannas måsten i sminkväskan.

 • Joannas favoritläppstift från YSL.

 • En av Joannas favoriter i badrumsskåpet, kroppsolja från Björk & Berries.

 • Favoritprodukten just nu: Clarins brun utan sol olja.

 • "Hårvårdsserien jag kör på nu luktar heaven, typ som ett jordgubbsland."

 • Joannas nagellacksamling.

 • Tre favoriter från badrumsskåpet.

 • "Åh, jag har alltid haft en liten kärleksaffär till parfymer".

1

I mitt badrumsskåp: Joanna Fingal


23 bilder
 
 • Blogg, Fan, Fanblogg, Justin Bieber, Svensk, Belieber

  Beliebern Jessica.

 • Justin Bieber, Blogg, Fan, Svensk, Belieber, Fanblogg

  Justin Bieber och hans advokat förbereder sig nu för den stundande rättegången sedan han kört för fort. Nu kommer ytterligare anklagelser om dåligt beteende.

 • Svensk, Fan, Blogg, Belieber, Justin Bieber, Fanblogg

  Han kan för fortkörningen dömas till mer än två år i fängelse.

 • Fan, Svensk, Fanblogg, Belieber, Blogg, Justin Bieber

  Bieber har anlitat en av Amerikas mest framstående advokater för det snedsteget.

 • Fan, Justin Bieber, Belieber, Blogg, Svensk, Fanblogg

  Den här bilden la Bieber upp tidigare under festkvällen på sin Instagram. Till vänster: Biebers vän, rapparen Khalil, som han tävlade mot. Bägge greps. Stjärnan har nu raderat bilden.

 • Belieber, Fanblogg, Blogg, Justin Bieber, Svensk, Fan

  Stjärnan började gadda sig vid 16 års ålder. När han i början av året greps för rattfylla passade polisen på att föreviga några av tatueringarna.

 • Belieber, Fanblogg, Fan, Svensk, Justin Bieber, Blogg

  Den lilla fågeln blev Justins första. Även hans pappa och morbror har en likadan.

 • Fan, Svensk, Belieber, Blogg, Fanblogg, Justin Bieber

  I januari 2012 hamnade Jesus på benet.

 • Belieber, Justin Bieber, Fan, Blogg, Svensk, Fanblogg

  Indianen symboliserar ett kanadeniskt juniorlag i hockey som en familjemedlem tog med Justin för att se när han var liten.

 • Belieber, Blogg, Fan, Justin Bieber, Fanblogg, Svensk

  Kronan kom till 2012.

 • Fan, Blogg, Justin Bieber, Svensk, Belieber, Fanblogg

  Romerska siffror har Bieber på bröstet.

 • Svensk, Fanblogg, Fan, Justin Bieber, Blogg, Belieber

  Här står ordet love i lodrätt bredvid en joker.

 • Justin Bieber, Svensk, Fanblogg, Belieber, Fan, Blogg

  Kronan sitter upp mot nyckelbenet, vad tror du den symboliserar?

 • Justin Bieber, Fan, Belieber, Blogg, Svensk, Fanblogg

  Till höger syns en text från bibeln.

 • Fanblogg, Fan, Justin Bieber, Svensk, Blogg, Belieber

  Så här ser den ut närmre.

 • Svensk, Fan, Belieber, Justin Bieber, Fanblogg, Blogg

  Du ser här.

 • Fanblogg, Blogg, Fan, Svensk, Justin Bieber, Belieber

  Händer som ber blev Justins andra tatuering med religiös inriktning.

 • Blogg, Fan, Svensk, Belieber, Fanblogg, Justin Bieber

  Musiken är allt.

 • Fanblogg, Belieber, Fan, Svensk, Justin Bieber, Blogg

  Fågeln syns inte så mycket på långt håll.

 • Blogg, Belieber, Fan, Svensk, Justin Bieber, Fanblogg

  det lär bli en hel del fler gaddningar för Bieber om han fortsätter på samma spår.

 • Blogg, Fanblogg, Justin Bieber, Fan, Belieber, Svensk

  Armen är prydd med bläck.

 • Belieber, Blogg, Fan, Justin Bieber, Svensk, Fanblogg

  Stjärnan har dock några fler som polisen missat.

 • Justin Bieber, Fanblogg, Svensk, Belieber, Blogg, Fan

  Det är polisens bilder från i början av året.

41

Beliebern Jessica: Han får ta emot mer skit än vad han förtjänar
3 bilder
 
 • TMZ, Miley Cyrus, Bangerz, sjukhus, Twitter

  Miley förd till sjukhus.

 • TMZ, sjukhus, Bangerz, Twitter, Miley Cyrus

  Kanske är det dags för Miley att unna sig lite vila.

 • Twitter, sjukhus, Miley Cyrus, Bangerz, TMZ

  Mileys hund gick nyligen bort vilket tog hårt på stjärnan.

0

Miley Cyrus ställde in konsert – efter bihåleinflammation


26 bilder
 
 • Fergie, Selena Gomez, Kate Bosworth, Kendal Jenner, Coachellafestivalen, Coachella, festival

  Paris och Nicky Hilton var som vanligt på plats.

 • Selena Gomez, Coachellafestivalen, Kate Bosworth, Fergie, Coachella, Kendal Jenner, festival

  Wiz Khalifas fruga Amber Rose körde på solglasögon och hoodie.

 • Fergie, Coachellafestivalen, Coachella, festival, Kate Bosworth, Kendal Jenner, Selena Gomez

  Ryan Phillippe såg aningen sorgsen ut.

 • Fergie, Kate Bosworth, Selena Gomez, Coachella, Coachellafestivalen, festival, Kendal Jenner

  Aaron Paul stod och gapade.

 • Coachellafestivalen, Selena Gomez, festival, Kendal Jenner, Kate Bosworth, Coachella, Fergie

  Carmen Electra i blått.

 • festival, Fergie, Coachellafestivalen, Kate Bosworth, Kendal Jenner, Selena Gomez, Coachella

  Fergie i publikvimlet.

 • Kendal Jenner, Coachella, festival, Kate Bosworth, Coachellafestivalen, Selena Gomez, Fergie

  Selena Gomez såg ut som en älva i sina vita klänning.

 • Selena Gomez, Coachellafestivalen, Kendal Jenner, Kate Bosworth, Fergie, Coachella, festival

  Zoë Kravitz flanerade omkring.

 • Coachella, Coachellafestivalen, Kendal Jenner, Fergie, festival, Selena Gomez, Kate Bosworth

  Minnie Driver kollade in utsikten.

 • Kate Bosworth, Kendal Jenner, Coachella, Fergie, Coachellafestivalen, Selena Gomez, festival

  Paris Hilton är en flitig besökare av Coachella-festivalen.

 • Kate Bosworth, festival, Kendal Jenner, Selena Gomez, Fergie, Coachellafestivalen, Coachella

  Hilary Duff i folkvimlet.

 • Kate Bosworth, festival, Coachellafestivalen, Kendal Jenner, Selena Gomez, Fergie, Coachella

  Victorias Secret-modellen Alessandra Ambrosio Instagrammde från festivalen.

 • Kendal Jenner, Selena Gomez, Coachellafestivalen, festival, Fergie, Coachella, Kate Bosworth

  Jared Leto spatserade omkring.

 • festival, Kate Bosworth, Kendal Jenner, Selena Gomez, Coachella, Coachellafestivalen, Fergie

  Men passade även på att fotograferas tillsammans med fansen.

 • Kate Bosworth, Selena Gomez, Kendal Jenner, Coachella, festival, Coachellafestivalen, Fergie

  Alexander Skarsgårds ex-flickvän Kate Bosworth hade det mysigt med nya pojkvännen.

 • Kendal Jenner, Selena Gomez, Coachella, Coachellafestivalen, Fergie, Kate Bosworth, festival

  Kendall Jenner och systern Kylie Jenner syntes lite varstans.

 • Coachellafestivalen, Kate Bosworth, Fergie, Coachella, Selena Gomez, Kendal Jenner, festival

  Vanessa Hudgens var minst sagt svår att känna igen.

 • Kate Bosworth, Kendal Jenner, festival, Fergie, Coachellafestivalen, Coachella, Selena Gomez

  Sverigeaktuella David Hasselhoff var också på plats.

 • Kate Bosworth, Selena Gomez, Coachella, Coachellafestivalen, festival, Fergie, Kendal Jenner

  Steven Tyler.

 • Kate Bosworth, Selena Gomez, Coachella, festival, Coachellafestivalen, Kendal Jenner, Fergie

  Kendall Jenner i somrig outfit.

 • Kate Bosworth, Selena Gomez, Coachella, Coachellafestivalen, Kendal Jenner, festival, Fergie

  Men Paris såg desto gladare ut.

 • Coachellafestivalen, Kate Bosworth, Selena Gomez, Fergie, festival, Kendal Jenner, Coachella

  CSI Las Vegas-stjärnan Gary Dourdan.

 • Fergie, Kate Bosworth, Selena Gomez, Coachella, festival, Coachellafestivalen, Kendal Jenner

  Joe Jonas i folkvimlet.

 • Coachella, Coachellafestivalen, Kate Bosworth, festival, Selena Gomez, Kendal Jenner, Fergie

  Systrarna Jenner instagrammade från festivalen.

 • Selena Gomez, Kendal Jenner, festival, Coachella, Coachellafestivalen, Fergie, Kate Bosworth

  Twilighthunken Kellan Lutz var där.

 • festival, Fergie, Kate Bosworth, Selena Gomez, Coachellafestivalen, Kendal Jenner, Coachella

  Lindsay Lohan berättade för sina instagramföljare att hon var på väg till festivalen.

0

Här minglar kändisarna på Coachellafestivalen


7 bilder
 
 • Youtube, Paradise Hotel, SOS Samir, Samir Badran

  Samir öser kärlek över sina följare.

 • Paradise Hotel, SOS Samir, Youtube, Samir Badran

  Han har hunnit med att få en sushi uppkallad efter sig.

 • SOS Samir, Youtube, Samir Badran, Paradise Hotel

  Bli jagad av fans efter godisregn.

 • Youtube, Samir Badran, Paradise Hotel, SOS Samir

  Försöka klappa på folks hundar.

 • Samir Badran, Paradise Hotel, Youtube, SOS Samir

  Leta kläder i loppisbutiker.

 • Samir Badran, Paradise Hotel, SOS Samir, Youtube

  Spelat curling.

 • Paradise Hotel, SOS Samir, Youtube, Samir Badran

  Och ramlat i godislådor.

0

Samir Badran visar upp sina bästa stunder


Senast bloggat

 
 

3 bilder
 
 • Slefieprinsessorna gav deltagarna en utmaning som blev en aning knepig för vissa. Andra klarade det galant.

7

Här lär Modetterna Top Model-deltagarna att ta den perfekta selfien


3 bilder
 
 • Trolljägarna, Klipp, Kissie, Video, Alexandra Nilsson, Blogg, Program, Robert Aschberg, TV3

  Kissie berättar själv om de hårda kommentarer, hot och mordhot hon tvingats ta emot.

50

Här bryter Kissie ihop när hon berättar om näthatet på bloggen
Intervjuer

3 bilder
 
 • Producent, Nikeisha Andersson, Regissör, Eric Saade

  Kunderna är många, och stora.

30

21-åriga Nikeisha gör kometkarriär som regissör åt stjärnorna

Stockholmstjejen Nikeisha Andersson gör karriär som videoregissör åt internationella jättekunder och artister. – Att få göra något sådant som 20-åring och vara helt själv med sitt team och artist inne på Friends arena – det är bara galet, berättar hon för Nyheter24.

4 bilder
 
 • Musik, Chris Medina, Here comes the flood, Getty Domein, Intervju

  Chris Medina är tillbaka.

21

"Nu har man ryktet om att vara den otroligt bra människan"

Du känner igenom hans röst från succélåten ”What are words”. Chris Medina är tillbaka. Tillsammans med Getty Domein har han gjort låten som handlar om att kunna förändra världen på sitt egna sätt. Nyheter24 pratar med artisterna om låten som kom till efter att Getty hittat ett ensamt barn i en balja i en flod.
 • Du känner igenom hans röst från succélåten ”What are words”. Chris Medina är tillbaka. Tillsammans med Getty Domein har han gjort låten som handlar om att kunna förändra världen på sitt egna sätt. Nyheter24 pratar med artisterna om låten som kom till efter att Getty hittat ett ensamt barn i en balja i en flod.
  lördag 25/1 08:36

 • Snabba Cash, Intervju, Matias Varela

  Matias Varela spelar Jorge i Snabba Cash-filmerna.

3

Matias Varela: "Bakom ytan hittar du en liten och finnig pojke"

Matias Varela spelar värdetransportrånaren Jorge i Snabba Cash. För Nyheter24 berättar han om hur trött han är på att behöva förklara varför trovärdigheten inte är det viktigaste i en film.
– Det viktigaste är att den är underhållande, säger han.8 bilder
 
 • Kost, kayo, Mikael Persbrandt, D Flex, träna med d-flex, Träning, Halsa

  Nyheter24 träffade David “D-Flex” Seisay.

1

Nyheter24 träffar D-flex: "Självklart äter jag onyttigt ibland"

Han tränar med Sveriges kändiselit, har nyligen släppt en bok och är hjärnan bakom den populära appen "Bikinifit". Nyheter24 träffade David “D-Flex” Seisay för att snacka om vegetarisk mat, synsätt, ideal och hur det var att träna upp Mikael Persbrandt.4 bilder
 
 • Malin Buska spelar Natalie Krajnic i Snabba Cash.

1

Snabba Cash-stjärnan: "Jag kan bli riktigt jobbig när jag jobbar"

Malin Buska spelar maffiabossen Radovan Krajnics dotter, Natalie, i Snabba Cash – Livet deluxe. Hon går djupt in i rollen och går ut först när hon inspelningarna är färdiga.
– Jag kan bli riktigt jobbig när jag jobbar, säger Malin till Nyheter24.

5 bilder
 
 • Undressed, Kim Cesarion

  Kim Cesarion slog igenom med låten "Undressed".

6

Kim Cesarion: Jag får en hel del kommentarer om att jag inte är svensk

Kim Cesarion kan nog beskrivas som Sveriges nya soulprins. Hans lena röst förför och hans lite tillbakadragna och blyga personlighet charmar publiken. Nyheter24 fick en pratstund med stockholmaren.

 • Nyheter24, Dessie, Desire Nilsson, Svenska Storbloggare 2013, Bloggare, Intervju

  Desirée Nilsson, 18, innan hon gasar iväg.

3

Dessie: Jag vill flytta till Kina och ha två barn

Hon tycker att marijuana borde finnas på recept, kan gråta på beställning, är flygrädd men tokig i snabba bilar. Nyheter24 sätter sig bakom ratten med storbloggerskan Desirée Nilsson, 18.

4 bilder
 
 • Isabella Löwengrip, Odd Spångberg

  Odd Spångberg har fått kliva fram i rampljuset efter att han blev tillsammans med Blondinbella.

0

Odd: "Vi hanterar Blondinbellas ADHD bra"

Odd Spångberg är mer än Blondinbellas pojkvän. Nyheter24 har träffat den mångsidige 24-åringen och pratat om "Bellas" ADHD, frieriet, juckande hundar och varför det var omöjligt för honom att dejta Kissies kompis.