Bonde söker fru?
Vad hände i veckans Bonde söker fru? - Foto: TV4

Scenen i Bonde söker fru fick mig att skrika rakt ut

Nu börjar pussarna komma och känslorna spira i Bonde söker fru. I veckans avsnitt hände någonting som antagligen fick många hakor att trilla i marken.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Dåååååå har ännu en vecka i Bonde söker fru gått och säsongen börjar komma in i skedet där det pussas, kramas, bjuds till fest och nu får brevskrivarna även börja träffa böndernas familjemedlemmar. 

Känslor har nu börjat uppstå och kemin mellan vissa strålar ut genom tv-rutan. 

Det händer nog inte bara hemma hos mig att man redan de första avsnitten säger "JAG VET VEM SOM KOMMER BLI SIST KVAR PÅ GÅRDEN. DET SYNS REDAN NU. JAPP JAG VET. JAG SÄTTER ALLT JAG HAR OCH ÄGER PÅ ATT JAG HAR RÄTT. DET ÄR SÅ JÄVLA TYDLIGT!". 

Vad man går på? Ja, det är väl alltifrån att någon är supersnygg, supercharmig, att det ser ut att finnas kemi till att det bara är en känsla man får i magen. 

Det var därför jag hamnade i total chock när Mimmi gjorde sitt val i veckans avsnitt. 

Jag var HELT bombsäker på att Joel skulle bli kvar till sluttampen. Han verkar vara en riktig toppenkille, händig, snäll och glimten i ögat. 

Så åker han ut? Skickas hem. Hej och då. 

Hur fel kan man egentligen ha? Jag tycker mig ha sett så många gnistor mellan dessa två men mitt omdöme tycks ju vara lika stabilt som promillehalten i ens kropp efter julfest med jobbet. 

Jens fick ta farväl. Bildkälla: TV4

Många har fått förutfattade meningar om att Helena har ett försprång med vår gode strutsbonde Michael då hon redan hälsat på honom innan programmet började spelas in. Samma sak med Anna som fick övernatta hos Jens innan de andra donnorna fick anlända. 

Men en sak är säker. 

Det kan verkligen sluta HUR som helst. Och det är det som är så spännande med Bonde söker fru. 

Du kan aldrig veta säkert. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!