Bonde söker fru 2023
Vad hände egentligen i veckans Bonde söker fru? - Foto: TV4

Hotellnatten i Bonde söker fru gav mig fullskalig panik

Vad händer egentligen i Bonde söker fru? Under loppet av ett avsnitt så är det inte en utan två bruttor som bränner ifrån Jens Lundins gård. Måtte det inte bli som jag tror nu....


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Ja, vad fan hände här egentligen. 

Jens Lundin har enligt mig som haft störst urval av tänkbara kandidater som det faktiskt kan sluta med att han står där på gården med i det sista avsnittet. Han fick till och med bjuda in en extra brevskivare till gården då han hade lite svårt att bara släppa henne och gå vidare. 

Nu klipps ju programmet på ett visst sätt och det ska man ju vara medveten om men jag känner att Jens haft ett väldigt bra G med de tjejer som nu är kvar. Det pirras i magen, det pussas och det berättas om osäkerheter man går omkring och bär på. 

Men efter kladdkaksdejten Ida och Jens hade så dröjde det inte länge förrän Ida la benen på ryggen och stack från gården. 

– Jag känner att det är på en kompisnivå, sa hon då. 

– Det känns.... skumt, sa då Jens och fick mig samtidigt att inse att "någonting känns skumt" är ett underskattat sätt att beskriva en känsla. 

Och sure, jag har nog inte sett fyrverkerier mellan dessa två. Och främst från hans sida om jag ska vara ärlig. MEN sen drämmer ju nästa bomb ned. Och den här såg jag faktiskt inte komma. 

Alexandra säger att hon vill ta in på hotell och fundera. FUNDERA?!! Bitch det enda du ska fundera på är ju vilken bröllopsklänning du ska ha er stora dag samt hur man sätter svärmor så långt borta som det bara går i bordsplaceringen utan att det blir konstigt.....

En tjej lämnade gården. En annan tog in på hotell. Bildkälla: TV4

Jens blir så pass ledsen att han bryter ihop och gråter. Och hmmm mmm mja jag måste ju ändå säga att om en kille gråter en sån här gång, då står det väl ganska klart vem slutvalet kommer att landa på....?

Han är ju kär i Alexandra? 

Hon gråter också då han gråter för hon tycks ju också vara kär i honom. Jag vet inte om velandet har med hennes ringa ålder att göra (22) eller det faktum att det konstant är kameror som följer efter. 

Här kom min panik. Det här blir ju inte bra för någon. Och efter allt flyt så blir det plötsligt total motvind. Nu bränner liksom brudarna en efter en ifrån gården?

Måtte det vara ett femstjärnigt Grand Hotel med tom SPA-avledning och perfekt frukostbuffé där Alexandra kan sortera tankarna ordentligt och förhoppningsvis känna att detta är underbart – men hellre med Jens på den koskitsluktande gården, än ensam i hotellets badkar. 

Kan knappt vänta till nästa avsnitt för krossas Jens hjärta så krossas mitt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!