Lizzo stäms av sina dansare
Lizzo stäms av sina tidigare dansare. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Lizzo stäms av dansare: "Tvingades äta banan från en naken kvinnas kropp"

Sångerskan Lizzo stäms av tre av sina tidigare dansare Arianna Davis, Crystal Williams och Noelle Rodriguez. Enligt stämningsansökan tvingades de till sexuella handlingar.


Dansarna hävdar att Melissa Viviane Jefferson, med artistnamnet Lizzo, och hennes produktionsbolag har skapat en ohälsosam arbetsmiljö.

Enligt stämningsansökan, som lämnades in i en domstol i Los Angeles på tisdagen, ska dansarna ha utsatts för en rad kränkningar under tiden de varit anställda av Lizzo. 

Det handlar bland annat sexuella trakasserier, diskriminering och vikthån.

Lizzo. Bildkälla: Stella Pictures.

Anklagelserna mot Lizzo: "Tvingades äta på en banan som stack ut från en vagina"

Under en resa till Amsterdam i februari 2023 så gick Lizzo och de tre dansarna Arianna Davis, Crystal Williams och Noelle Rodriguez ut för en helkväll på stan. Snabbt spårade det ur. 

Arianna Davis är en av de dansare som stämmer Lizzo. Bildkälla: Instagram/aridavis5678

Lizzo och dansarna hamnade i Amsterdams "red light district". Det är ett område som är känt för sexklubbar, bordeller och sexbarer.

Cryssie Denise är även hon en av dansarna som anklagar Lizzo. Bildkälla: Instagram/Cryssiedenise

Enligt stämningsansökan så ska Lizzo ha börjat be dansarna och att ta på de nakna kvinnorna som uppträdde. De fick även fånga dildos från kvinnornas vaginor, och äta bananer som stack ut från de nakna kvinnornas vaginor.

Arianna Davis skriver att hon under en repetition tvingades att bajsa på sig. Detta då hon var så rädd för att bestraffas om hon skulle fråga om hon kunde gå på toaletten, skriver Page Six.


TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!