Den flerfaldiga Grammis- och Oscarsvinnaren Billie Eilish släpper ny musik. Arkivbild.
Den flerfaldiga Grammis- och Oscarsvinnaren Billie Eilish släpper ny musik. Arkivbild. - Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Då kommer Billie Eilishs nya album

Den har redan skapat en del uppståndelse på grund av titeln "Hit me hard and soft". Den 17 maj kommer Billie Eilishs tredje fullängdsalbum.


Instagram skriver Eilish att hon är spänd och förväntansfull över mottagandet och avslöjar samtidigt att det inte kommer att släppas några singlar eftersom hon vill ge lyssnarna "allt på en gång".

"Finneas och jag kunde verkligen inte vara mer stolta över det här albumet och vi ser fram emot att ni ska få höra det", skriver stjärnan.

Musiken har i vanlig ordning skrivits av Billie Eilish själv och hennes bror och musikaliska samarbetspartner Finneas, som också producerat albumet.

Enligt ett pressmeddelande som citeras av Deadline "befäster albumet Billie Eilishs ställning som sin tids mest spännande låtskrivare". Även albumtiteln får en förklaring: "Skivan gör precis som titeln antyder: träffar dig hårt och mjukt både text- och ljudmässigt samtidigt som genrer tänjs på och trender utmanas längs vägen."

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!