Sugababes splittras efter jättebråk

Det är efter ett jättebråk som trion Sugababes än en gång skakas av ett avhopp.


I förra veckan skakades en av Storbritanniens största popgrupper, Sugababes, av ett jättebråk. Det var en senaste bandmedlemmen Amelle Berrabah och veteranen Keisha Buchanan som tog till klorna.

Det hela fick stor uppmärksamhet när Berrabah mystiskt försvann i flera dagar. Polis kontaktades av sångerskans familj som oroades för att hon blivit kidnappad. Något som slog ned som en bomb i medierna. Snart visade det sig dock att stjärnan isolerat sig i sin privata lägenhet i London.

– Amelle har varit otroligt olycklig ett långt tag nu. Hon skulle ha försökt att lösa saker och ting men det hela tog för hårt på hennes. De har inte kunnat överkomma sina meningsskiljaktigheter, säger en källa enligt The Sun.

Enligt uppgifter ska Amelle ha varit väldigt missnöjd med den "avundsjuka" atmosfär som rått efter hennes succésamarbete med Tinchy Stryder.

Nu talar den forna bandmedlemmen Siobhan Donagy också ut och går till skarp attack mot huvudpersonen Keisha Buchanan.

– Det finns ingen tvekan om att jag blev utknuffad ur gruppen. Det är tydligt att det var någon i bandet som inte ville ha kvar mig och det var Keisha. Hon gjorde mitt liv till ett helvete. Jag kommer aldrig att förlåta henne, säger hon enligt The Sun.

Även Mutya Buena lämnade gruppen 2005 av personliga skäl och det spekuleras i en möjlig fejd med Keisha Buchanan. Amelle Berrabah som nu hoppat av gruppen tros bli ersatt av Storbritanniens Eurovision-bidrag Jade Ewen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!