Bråket i Sugababes fortsätter

Nya uppgifter pekar ut sångerskan Heidi Range som hjärnan bakom storbråket.


Är man med i ett tjejband gäller det att hålla koll på kattklorna. Åtminstone verkar det vara sensmoralen efter Sugababes uppbrott. Nu visar det sig att det varit den mest tystlåtna av medlemmarna, Heidi Range, som varit den mest aktiva i storbråket som skakat ett av Storbritanniens mest framgångsrika tjejband.

Enligt The Sun talade Amelle Berrabah och Heidi Range ihop sig innan bråket. Det ska till och med ha varit de som kontaktade den nyblivna bandmedlemmen Jade Ewen. Men det var främst deras USA-satsning som var anledningen till uppbrottet. Heidi Range ville ha med någon ny och entusiastisk inte Keisha Buchanan som haft ett rykte om sig att vara dryg.

– Heidi ville inte hamna i situationen där ett stort bråk skulle kunna uppkomma medan de lanserade sitt material på andra sidan Atlanten. Så hon övertygade ledningen om att en mindre hetlevrad person skulle vara bättre för gruppen, säger en källa enligt The Sun.

Uppbrottet har dock inneburit en hel del problem. Jade Ewen har kastats in i studion för att ersätta Keishas sångröst i det kommande albumet Sweet 7. Frågan är dock om de hinner till den 23 november då det lanseras.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på bilderna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!