Minns du?
1 av 12
Minns du? - Foto: Stella Pictures
Svartsjukedramat mellan glamourmodellen Liza Irizarry, 34 och Victoria Secret's-stjärnan Selita Ebanks, 29, resulterade i en bruten näsa för Liza. Det ägde rum på en nattklubb i Miami då Liza kindpussade Selitas pojkvän. Liza stämde sedan Selita för misshandel. På bilden var nog Selita vid bättre mod...
2 av 12
Svartsjukedramat mellan glamourmodellen Liza Irizarry, 34 och Victoria Secret's-stjärnan Selita Ebanks, 29, resulterade i en bruten näsa för Liza. Det ägde rum på en nattklubb i Miami då Liza kindpussade Selitas pojkvän. Liza stämde sedan Selita för misshandel. På bilden var nog Selita vid bättre mod... - Foto: Stella Pictures / Vanstory Debbie
Rihanna har onekligen levt la dolce vita den senaste tiden. Superstjärnan har under sommaren förlustat sig på sin lyxyacht i Medelhavet, supit, festat järnet, twittrat bilder där hon röker gräs och njutit av heta hunkar som Drake, Chris Brown och Tinie Tempah ombord på sitt kärleksskepp. Vad Rihanna, 24, inte hade räknat med var nog däremot hur pass dyr hennes utspårade sommar skulle bli.
3 av 12
Rihanna har onekligen levt la dolce vita den senaste tiden. Superstjärnan har under sommaren förlustat sig på sin lyxyacht i Medelhavet, supit, festat järnet, twittrat bilder där hon röker gräs och njutit av heta hunkar som Drake, Chris Brown och Tinie Tempah ombord på sitt kärleksskepp. Vad Rihanna, 24, inte hade räknat med var nog däremot hur pass dyr hennes utspårade sommar skulle bli. - Foto: Stella Pictures
På tal om Chris Brown – så här såg det ut på hans bil efter att han hamnat i slagsmål med Drake. Grabbarna började slåss på en nattklubb i New York och bråket ska ha handlat om RIhanna, som det ryktades om att Drake haft en romans med.
4 av 12
På tal om Chris Brown – så här såg det ut på hans bil efter att han hamnat i slagsmål med Drake. Grabbarna började slåss på en nattklubb i New York och bråket ska ha handlat om RIhanna, som det ryktades om att Drake haft en romans med. - Foto: Stella Pictures / Hall/Pena, PacificCoastNews.com
Efter slagsmålet såg Drake till att alltid ha med sig mycket muskler.
5 av 12
Efter slagsmålet såg Drake till att alltid ha med sig mycket muskler. - Foto: Stella Pictures / Mark Wilkins/FameFlynet Pictures
Kristen Stewart bedrar Robert Pattinson. Alla såg Kristen Stewart och Robert Pattinson som det perfekta paret. När Kristen under inspelningen av Snow White and the Huntsman var otrogen med den gifta regissören och tvåbarnspappan Rupert Sanders blev inte Kristen populär bland Twilight-fansen.
6 av 12
Kristen Stewart bedrar Robert Pattinson. Alla såg Kristen Stewart och Robert Pattinson som det perfekta paret. När Kristen under inspelningen av Snow White and the Huntsman var otrogen med den gifta regissören och tvåbarnspappan Rupert Sanders blev inte Kristen populär bland Twilight-fansen. - Foto: The Picture Library Ltd/Goff Photos LLP / KGC-42
Kristen och Rupert poserade på röda mattan tillsammans långt innan otrohetsaffären uppdagades.
7 av 12
Kristen och Rupert poserade på röda mattan tillsammans långt innan otrohetsaffären uppdagades. - Foto: FameFlynet Pictures / FameFlynet Pictures
Prins Harrys klädpoker I augusti briserade kungabomben. Prins Harrys vilda festnatt i Las Vegas hade spårat ur – och det förevigades på både bild och video. Prins Harry spelade klädpoker och gned sig naken mot kvinnliga festdeltagare. Under hösten avslöjade dessutom ett ögonvittne från skandalfesten att gäster snortade kokain och rökte gräs på prinsens nakenfest.
8 av 12
Prins Harrys klädpoker I augusti briserade kungabomben. Prins Harrys vilda festnatt i Las Vegas hade spårat ur – och det förevigades på både bild och video. Prins Harry spelade klädpoker och gned sig naken mot kvinnliga festdeltagare. Under hösten avslöjade dessutom ett ögonvittne från skandalfesten att gäster snortade kokain och rökte gräs på prinsens nakenfest. - Foto: Ken Goff/Goff Photos LLP / KGC-22
2012 var året då den skuldsatta 14-barns mamman Nadya "Octomom" Suleman spelade in porrfilm. Hon sägs ha gjort detta för att tjäna ihop pengar för att kunna betala av lite av sina skulder, som låg på ca 6,9 miljoner kronor.
9 av 12
2012 var året då den skuldsatta 14-barns mamman Nadya "Octomom" Suleman spelade in porrfilm. Hon sägs ha gjort detta för att tjäna ihop pengar för att kunna betala av lite av sina skulder, som låg på ca 6,9 miljoner kronor. - Foto: Stella Pictures / Thibault Monnier
Halle Berrys fästman Olivier Martinez (till vänster på bilden) slår ner Halles ex-kille Gabriel Aubry. Slagsmålet blev brutalt och skedde i Halles hem i Los Angeles när Aubry skulle överlämna deras gemensamma dotter Nahla, 4.
10 av 12
Halle Berrys fästman Olivier Martinez (till vänster på bilden) slår ner Halles ex-kille Gabriel Aubry. Slagsmålet blev brutalt och skedde i Halles hem i Los Angeles när Aubry skulle överlämna deras gemensamma dotter Nahla, 4. - Foto: Stella Pictures / JIM RUYMEN
Och så här såg stackars Gabriel ut efter några rediga smällar.
11 av 12
Och så här såg stackars Gabriel ut efter några rediga smällar. - Foto: Supplied by LA Superior Court/PacificCoastNews.com
Lindsay Lohan: Alltid i bråk med någon och med klippkort i rätten.
12 av 12
Lindsay Lohan: Alltid i bråk med någon och med klippkort i rätten. - Foto: Stella Pictures / PER/FAMEFLYNET

Penistårtor, slagsmål och knark - årets kändisskandaler

Ja, penistårtor och weedrökande på Instagram är bara en bråkdel av vad våra kära kändisar ställt till med under året som gått.


Året som gått har bestått av en hel del skandaler. När Miley Cyrus fästman fyllde 22 år bjöds det på penistårta vilket skapade skandaler. 

Två andra stjärnor som flitigt bjudit på skandaler under året som gått är Chris Brown och Rihanna. De båda har gjort sämre konserter, rökt weed på Instagram och dessutom innehaft huvudrollerna i det största dramat av alla: De blev ett par igen. 

Chris hamnade även i ett slagsmål med Drake. Något som skakade om kändisblaskorna så det rykte om det. 

En annan som stått för en hel del skandaler är utblottade Lindsay Lohan. Det senaste vi hörde var att man numera kan hyra in henne till sitt bröllop och att hon säljer sina kläder för att få ihop pengar. Det kunde man inte tro om den lovande barnstjärnan en gång i tiden. 

En person som även han stått för många skandaler även i år är Charlie SheenSheen gav bland annat bort en lyxpresent i form av en vaginaoperation till den kvinna han betalar för att umgås med. Han har även sagt att rehab inte är något för honom och därmed knarkat vidare för fulla muggar.

Slutnotan hamnar på ungefär 15.000 kronor per dag. Som går till kokain.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Hooja kommenterar älgvandringen

Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

1 timme sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.