Jon-Krista hade en mysig stund med Ida i Bonde söker fru – men vad hände egentligen?
Jon-Krista hade en mysig stund med Ida i Bonde söker fru – men vad hände egentligen? - Foto: TV4

Jon-Kristas kyssar med Ida avslöjas – keliga scenen tittarna inte fick se

Kamerorna i Bonde söker fru lyckas minsann fånga det mesta, även om inte allt klarar sig igenom klippningen och syns i programmet. Det är den här mysiga videon på Jon-Krista och Ida ett bra bevis på...


Bonde söker fru 2022 är i full gång, och runt om i Sverige spirar känslorna ute på gårdarna. En av bönderna som väckt tittarnas intresse är renskötaren Jon-Krista Jonsson.

På kort tid har han hunnit få starka band till alla sina kvarvarande tjejer, och när det blir dags för tre tjejer att bli två rinner bägaren över. I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar han mer om det tuffa valet, och säger att det "känns än i dag". 

Foto: TV4

Även programledaren Linda Lindorff intygar på sin Instagram att det som hände på Jon-Kristas gård aldrig tidigare har hänt i Bonde söker frus historia. 

Läs mer om dramat på Jon-Kristas gård i Bonde söker fru 2022 här.

Jon-Kristas mysstund med Ida avslöjas

Men tiden på Jon-Kristas gård bestod utav mer än bara tårar – i takt med att känslorna spirade blev stämningen också allt mer romantisk.

I ett av säsongens avsnitt åkte Jon-Krista och hans då fyra kvarvarande tjejer ut och övernattade i en kåta. Då passade renskötaren och Ida på att smyga iväg och pussas lite inne i kåtan, vilket Nyheter24 skrivit mer om här.

Men scenen i Bonde söker fru-avsnittet visade inte riktigt hur länge den mysiga stunden pågick. I en video på TikTok har Ida lagt ut ett klipp som visar hur hon och Jon-Krista blir påkomna av kamerorna – mitt i pussandet.

– Nej men, utbrister Ida förvånat när hon ser att kamerateamet filmade dem. Sen börjar de både skratta.

Foto: Instagram/idaelinmarias
Foto: Instagram/idaelinmarias
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!