Jon-Krista Jonsson tvingades fatta ett riktigt tufft beslut i Bonde söker fru 2022
Jon-Krista Jonsson tvingades fatta ett riktigt tufft beslut i Bonde söker fru 2022 - Foto: TV4

Linda Lindorff om händelsen på Jon-Kristas gård: "Historiskt i Bonde söker fru"

Känslorna växer för varje dag som går i Bonde söker fru, och för Jon-Krista blev veckans val oerhört svårt. På sin Instagram erkänner han att händelsen gör ont än i dag.


Den sjuttonde säsongen av Bonde söker fru är i full gång, och programledaren Linda Lindorff har än en gång gett sig ut i Sverige för att hjälpa ett gäng bönder att hitta kärleken.

En av dem är Jon-Krista Jonsson, som utvecklat starka band till alla sina kvarvarande tjejer. Att fatta beslut om vem som ska få lämna är därför inte helt enkelt, och flera tittare anser att han fattade ett felaktigt beslut. 

"Det där var nog Bonde söker frus största misstag genom tiderna", skriver en upprörd tv-tittare på Bonde söker frus officiella Instagram.

Här kan du läsa mer om tittarnas ilska mot Jon-Krista i Bonde söker fru 2022.

Det tuffa valet i Bonde söker fru 2022

I en här veckans Bonde-avsnitt är det dags för ännu ett svårt val för Jon-Krista – och det verkar ha blivit ett tufft sådant. 

I ett utdrag från programmet som han lagt ut på sin Instagram ser man hur Linda Lindorff till slut frågar om han vill ändra sig, när känslorna tar över och orden uteblir.

Jon-Krista Jonsson: "Jag vill knappt se det"

Trots att det gått flera månader sedan valet i Bonde söker fru så verkar valet som stundar i veckans avsnitt fortfarande inte vara helt bearbetat från Jon-Kristas håll. 

I sitt känslosamma Instagraminlägg berättar han att valet att skicka hem en av sina tre sista tjejer "fortfarande känns".

"Mitt svårasteval och kanske det svåraste valet någonsin i Bonde Söker Frus historia. Nu på onsdag kommer avsnittet som för mig blev fruktansvärt påtagligt. Som för mig känns än idag. Jag ville inte, jag kunde inte. Men jag var tvungen. Huvva! Jag vill knappt se det. För känslorna kommer tillbaks", skriver han på Instagram.

Linda Lindorffs känslosamma inlägg på Instagram – efter Jon-Kristas val

Även Linda Lindorff har delat ett klipp från den känslosamma dagen på Jon-Kristas gård. Hon instämmer – händelsen var historisk för Bonde söker fru.

"Efter 17 år så är det rätt otroligt att få vara med om nåt som aldrig tidigare hänt. Att få uppleva ett val som är rent historiskt i Bonde söker fru. Det här är så jobbigt att vara med om för alla inblandade och jag minns hur illa jag själv mådde. Ont i magen av rädsla för att det ska bli fel. Ont i hjärtat av insikten att nån strax kommer bli otroligt ledsen och sårad", skriver hon i ett långt inlägg på Instagram.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.