Farmen 2023
Farmen 2023 engagerar mer än någonsin. - Foto: TV4

Farmen-deltagaren gör tittarna frustrerade – vädjan till TV4: "Snälla fixa detta nu"

Farmen 2023 har minst sagt levererat från första avsnitt. Men det finns en sak som många tittare funnit lite jobbigt med årets säsong.


Farmen 2023 hade premiär för omkring två veckor sedan och redan har grupperingarna blivit tydliga, irritationen satt igång och hungern gjort sig påmind. 

Att hamna på Torpet är viktigare än någonsin i år och en efter en tävlar deltagarna i att få spendera ett par veckor där de kan vila upp sig och slåss om de betydelsefulla amuletterna. 

Farmengänget. Bildkälla: TV4

Tidigare i veckan skrev Nyheter24 om att Eddie Gecer blev storbonde vilket han enligt de andra lyckats med relativt bra. Eddies personlighet är uppskattade av många, men några av Farmarna skämtar ofta om att han är lite virrig och inte kommer ihåg alla uppgifter som Wincent ger gänget. 

Men det finns en sak som tittarna stör sig på med Eddie – nämligen hans personliga sak. Han har nämligen med sig en megafon som han gillar att använda i sin roll som storbonde. Tittarna tycker dock att man kan se att djuren blir märkbart rädda vid användandet

Men det är inte det enda som varit ett irritationsmoment för tittarna. 

Farmen-tittarna: "Snälla fixa det"

Det hela handlar nämligen om någonting deltagarna själva haft problem med –  vilket är Jan-Christer Nilssons dialekt. 

Jan-Christer Nilsson. Bildkälla: TV4

Han pratar nämligen en väldigt grov skånska som inte alla, även andra skåningar, förstår. 

Trots att majoriteten tittare gillar J-O:s dialekt så är det nu många som vädjar till produktionen att de bör texta Nilssons skånska. 

Den omtyckta Nilsson pratar grov skånska. Bildkälla: farmen/Instagram

Men precis som att många tittare skriver så går det helt utmärkt att texta själv. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!