Hollywoodgiganten gästar Tilde de Paula i TV4

Tilde de Paula Eby är tillbaka i rutan på fredag i sitt program "Tilde". Och i år kommer det vara en del ändringar – bland annat kommer hon att gästas av en stor skådespelare.


Tilde de Paula Eby, 50, är en av TV4:s mest älskade profiler. Vi har bland annat sett henne i Nyhetsmorgon, Let's Dance och Efter fem på TV4, en kanal där hon jobbat sedan mitten av 90-talet.

Tilde de Paula Eby. Bildkälla: Stella Pictures.

Men Tilde har även programmet "Tilde" som direktsänds varje fredag från Junibacken på Djurgården i Stockholm. Programmet har samma namn som hennes dit hon bjuder in kända ansikten med olika livsöden. 

Men i år kommer hon att gästas av någon som folk nog inte hade väntat sig. Detta berättar hon för Expressen Nöje.

– Han kommer inte hit, utan jag ska träffa honom i London. Det är Ryan Gosling och det ser jag fram emot, säger Tilde de Paula Eby. 

Utöver det har TV4 även ändrat programtiderna. 

– Vi växer och utökar programtiden. De tidigare åren har vi kört en timmes livesändning mellan klockan åtta och nio på fredagskvällarna. Nu lägger vi till en halvtimme och kör till halv tio.

Ryan Gosling. Bildkälla: Vianney Le Caer

Premiären av Tilde sänds fredagen 30 juni i TV4. Första avsnittet gästas av Siw Malmkvist, Claes Malmberg, Alva Bratt och Felix Herngren.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!