Jonas Hallberg Hamnar i en het diskussion i kvällens program. Bildkälla: Stella Pictures
Jonas Hallberg Hamnar i en het diskussion i kvällens program. Bildkälla: Stella Pictures

Jonas Hallbergs attack i TV4:s Förrädarna: "Jävla loser"

TV4 bjuder på dramatik i kvällens avsnitt av Förrädarna. Jonas Hallberg hamnar bland annat i en het diskussion och kalla en deltagare: "Jävla loser"


I TV4:s senaste reality-mysteriet Förrädarna får vi möta 18 deltagare som anländer till Häringe slott för att sättas på prov i en utmanande social och psykologiskt spel.

Vissa av deltagarna utses till förrädare och kommer att göra allt i sin makt för att inte bli avslöjade av de trogna. Nu gäller det att deltagarna tar reda på vem som ljuger, vem talar sanning, vilka förrädarna är i gruppen och om någon går att lita på.

I kväll, lördagen den 9 september, var det dags för ett nytt avsnitt av den populära serien Förrädarna. I föregående avsnitt bjöd TV4 på mycket drama, och inte var det något undantag i kvällens avsnitt. 

Jonas Hallbarg i diskussion Bildkälla:TV4

Jonas Hallbergs påhopp: "Jävla loser"

Jonas Hallberg och försvarsadvokaten Marko Tuhkanen var minst sagt i blåsväder. Jonas Hallberg tål inte kritik och blir upprörd när Marko Tuhkanen kallar honom för en förrädare. Båda är trogna deltagare, och Jonas tycker att han blir falskt anklagad. Då ger han igen.

— Efter det här kommer du få ett fall som försvarsadvokat för dem kommer bara känna vilken jävla loser till lawyer som inte kan känna av bättre än så, säger Jonas och fortsätter 

— Hoppas du är bättre mot dina klienter för du röstar ut de godtrogna.

Efter den hårda ordväxlingen var det dags för en ceremoni där deltagarna får ställa frågor och rösta på den de tror är en förrädare. Personen med flest röster måste lämna programmet. Under ceremonin ser vi Jonas Hallberg ta upp diskussionen på nytt. Då vill Marko Tuhkanen försvara sig utifrån hans agerande. Varpå Jonas säger:

— Lyssna, lyssna jag vill gärna prata till punkt. I det momentet " kände jag bara men GUD har han ingen koll" säger Jonas Hallberg.

I slutet av programmet var Jonas Hallberg den som fick lämna programmet något som inte var särskilt uppskattat från hans sida. 

Vi kan nog förvänta oss ännu mer dramatik framöver.  

Förrädarna sänds lördagar på TV4 Play och TV4.

Dragomir Mrsic är programledare Bildkälla: Stella Pictures
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!