Peg Parnevik kommer inte att följa Så mycket bättre 2023.
Peg Parnevik kommer inte att följa Så mycket bättre 2023. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT och Karl Melander/TT

Därför kommer Peg Parnevik inte titta på Så mycket bättre 2023

Peg Parnevik är en av 12 artister som medverkar i Så mycket bättre 2023. Men popartisten har inga planer på att se mer än premiäravsnittet.
– Ett avsnitt, sen är ”we good”, har hon sagt till Nöjesguiden.


Lördagen den 28 oktober har "Så mycket bättre" 2023 premiär i TV4 och en av de tolv artister som kommer att tolka låtar i årets säsong är stjärnskottet Peg Parnevik

Så mycket bättre 2023: Här är alla artister som är med

Peg Parnevik om Så mycket bättre 2023: "En feberdröm"

Och Peg Parnevik lämnade inspelningen med minst sagt blandade känslor. 

– Det är verkligen det bästa men också det jobbigaste jag någonsin gjort. När jag åkte därifrån tog det mig två dagar att landa, jag kunde inte prata med någon och kände mig helt konstig. Det kändes som att jag hade levt ett helt annat liv. Allt blev som en feberdröm, typ, är det här ens på riktigt?, har hon sagt till Nöjesguiden.

Peg Parneviks pojkvänner genom åren: "Känns så lame"

Därför tittar inte Peg Parnevik på Så mycket bättre 2023

"Så mycket bättre" brukar samla miljonpublik, men Peg Parnevik kommer inte vara en av de som bänkar sig i tv-soffan under hösten, konstaterar hon i en intervju med Nöjesguiden.

– Jag tänker kolla på första avsnittet, inte mer, haha. Man får ju bara ångest. Jag har gråtit i tv innan och det lever kvar på Youtube. Över en miljon visningar när jag fulgråter i en bil. Jag behöver inte se det igen tror jag, haha. Jag har gråtit så mycket på Gotland att det inte finns några tårar kvar. Så det är lugnt för mig, ett avsnitt, sen är ”we good”, har hon sagt till tidningen

Läs fler artiklar om Så mycket bättre 2023 här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!