Bonde söker fru 2023
Hur gick det för Mimmi och Jimmy? - Foto: TV4

Bonde-Mimmi ringde en vän – efter det dumpade hon Jimmy

Under torsdagen visades avsnittet av Bonde söker fru där bönderna åker iväg på resa. Och ja, vissa gick det bättre för än andra om man säger så.


En händelserik vecka i Bonde söker fru 2023 har kommit till sitt slutskede. I torsdagens avsnitt var det dags för bönderna att åka iväg på resa tillsammans med sina sista val. 

I programmet berättade Mimmi att hon och Jimmy inte hade setts sedan inspelningen då han efter två dagar på gården skulle åka iväg på bröllop och sedan hade båda haft fullt upp med jobb. 

Sanningen var dock att Mimmi valt att avsluta det hela med Jimmy. Hon tänkte då att de kunde åka på resa som vänner och då känna efter om det kanske fanns någonting. Men det gjorde det inte. 

Det gick inte som tänkt för Mimmi och Jimmy. Bildkälla: TV4

– Det gick två dagar och sen var det finito från hennes sida. vilket jag tycker är märkligt. Klart jag åkte hit med förhoppningar om att det kunde bli något. Men nu märker jag ju att det finns noll chans, berättar Jimmy och fortsätter. 

– Det känns lite som att hänga med en kompis. Det finns ingen som helst kärlek från hennes sida och det ser och känner man väldigt tydligt. Nu snurrar det ganska friskt i huvudet. 

Bonde söker fru 2023: Mimmi ringde en vän för stöd

Mimmi och JImmy tar in på ett dubbelrum för att dricka bubbel och prata. Men det hela går inte riktigt som planerat för Jimmy. 

En dag går han ut och springer. Mimmi passar samtidigt på att ringa en kompis för att prata ut lite. 

– Jag kände ganska snabbt efter slutvalet att det inte kommer att fungera mellan mig och Jimmy. Så valde jag att avsluta det då man inte kan tvinga fram något. Men så tänkte jag att vi kan åka på resan som kompisar. Jag tänkte att det skulle gå bra på resan men jag har insett att det inte blir så lätt som man tror, berättar hon. 

Mimmi ringde och ventilerade med en vän. Bildkälla: TV4

– Jag känner att jag måste prata med honom igen och ja... förklara hur det ligger till. 

Jimmy känner dock att han inte fått allt förklarat för sig. Så han säger i avsnittet att han kommer att vilja konfrontera Mimmi en sista gång. 

Och det – det kommer tittarna få se i nästa avsnitt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!