Bonde söker fru 2018
Vad hände sen för Simon i Bonde söker fru 2018? - Foto: TV4

Bonde-Simon dumpades på flygplatsen – men sedan hände det oväntade

Simon Ohlsson fångade svenska folkets hjärtan 2018 då han sökte kärleken i Bonde söker fru. Det hela slutade i ett haveri och han fick åka iväg på sin resa med en kompis, men sedan hände någonting.


Det är få som glömt den karismatiske och ödmjuke mjölkbonden Simon Ohlsson, 31, som vi 2018 fick se stega in i Bonde söker fru. 

Bland brevskrivarna fanns bland andra Frida, 26, och en stark kemi uppstod mellan profilerna. 

Kärleken blomstrade mellan paret och det hela slutade med att Simons sista val landade på Frida – som blev superglad. Profilerna skulle sedan, (likt alla nyblivna bonde-par) åka iväg på en romantisk resa till Rhodos. 

Simon Ohlsson var med i Bonde söker fru 2018. Bildkälla: TV4

Kort efter det sista valet så åkte Frida hem för att hämta lite kläder och andra saker hon varit utan under tiden på gården. Och sen.... sen började helvetet för Simon. 

Bonde söker fru: Simon dumpades på flygplatsen

Simon och Frida skulle övernatta tillsammans på ett flygplatshotell vid Arlanda i Stockholm och väl på plats försökte han förgäves nå Frida flera gånger. Istället för att Frida svarade så möttes han av samma kalla automatiska meddelande: "Abonnenten du försöker nå kan inte ta ditt samtal just nu".

Det slutar med att produktionen skickar iväg Simon själv på resan. På rummet möts han av ett glas champagne och en lyxig terass där han satte sig och badade. 

Som tur är så möts Simon av en fantastisk överraskning – hans vän Per kommer nämligen på besök till Rhodos. I en intervju med Nyheter24 berättade Per att han fått en timma på sig att göra sig klar för att åka med sin vän på resa. Och att han därför inte ens fått med sig solkräm och badbyxor. 

Bonde söker fru 2018. Bildkälla: TV4

Tillsammans fick killarna en väldigt fin vistelse ihop där de kunde äta gott, dricka gott och prata om livet. Men sedan väntade det ensamma livet på gården kvar och väl hemma var det helt enkelt dags att rå om sitt brustna hjärta. 

Så lever Bonde-Simon idag

Men då är frågan – hur gick det sen då?

Jo, trots sorg och jobbiga tider träffade Simon, bara ett år senare, sin livs kärlek Amanda Ohlsson som han idag både är gift med och har två barn med. Paret bor i Kalmar och tycks vara lyckligare än någonsin. 

"Nu med facit i hand så var det inte meningen att jag skulle hitta kärleken i programmet. För hade jag gjort det så hade jag aldrig hittat mitt livs största kärlek Amanda Håkansson# du gör mej så otroligt lycklig, du har verkligen visat mej vad kärlek är. 

Vi är verkligen gjorda för varandra jag hade inte kunnat drömma om en sån fin tjej som du. Du gör mej hel i mitt hjärta. En dag med dej är som att sväva på ett moln. jag älskar dig", skrev Simon i ett vackert inlägg. 

Slutet gott – allting gott.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!