Bonde söker fru 2024 blir annorlunda.
Bonde söker fru 2024 blir annorlunda. - Foto: Fredrik Sandberg/TT och Magnus Ragnvid/TV4

Stora ändringen i "Bonde söker fru" – så blir nya säsongen

Nästa säsong av "Bonde söker fru" kommer inte bli exakt som den förra – något som programledaren Linda Lindorff nu avslöjar.


Den senaste säsongen av "Bonde söker fru" i TV4 bjöd på både kärlek, tårar och val som väckte starka känslor bland de hängivna tittarna. Och när programmet gick i mål i december var det med varierande framgång för bönderna.

Så gick det för bönderna i Bonde söker fru 2023

Bonde söker fru 2024 blir längre

För den som längtar efter nästa säsong av "Bonde söker fru" så kommer programledaren Linda Lindorff nu med glädjande besked.

"Jag kan idag avslöja att Bonde söker fru kommer att förändras och framför allt förlängas. Det blir helt enkelt mer Bonde i rutan! Vi kommer att utöka med två hela avsnitt och det är minns rätt unikt i tv-världen. Det innebär att vi kommer att ha en bondesäsong på 18 avsnitt! Så himla kul! Så klart finns det också då en anledning till detta…", skriver hon på sin blogg.

Då ska Bonde-Micke och Mariette gifta sig

Linda Lindorff är programledare för "Bonde söker fru". Foto: Karin Wesslén/TT

Linda Lindorffs feta lön – så mycket tjänar Bonde söker fru-programledaren

Men varför nästa säsong blir längre kan tv-profilen inte riktigt avslöja. 

"Att vi förlänger beror på lite olika saker som jag inte kan gå in på nu men det jag kan säga är att det kommer att göras en del förändringar och överraskningar, som helt enkelt innebär att vi måste göra en längre säsong – vad sägs om det?!", skriver hon i bloggen.

Allt om Linda Lindorff: Förmögenheten, maken och längden

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!