Så gick det för bönderna i Bonde söker fru 2023

Bonde söker fru har kommit till sitt slut och precis som tidigare år är det många som undrar samma sak: Hur gick det sen?


Bonde söker fru 2023 har sannerligen bjudit på mycket av allt. 

I årets säsong har det slagit gnistor mellan brevskivare och bönder, det har krossats hjärtan, smygpussats, gråtits, lagats stela frukostar och dejtats ute på åkrar. 

Efter en sommar av dejting landade slutvalet naturligt för vissa. Men för andra – ofrivilligt. Så. Hur gick det egentligen sen?

Så gick det för Bonde-Mimmi 

För Bonde-Mimmi landade sista valet på brevskrivaren Jimmy som inte helt otippat blev oerhört glad. Det som kom fram sedan var att Mimmi hade ringt och avslutat relationen med Jimmy. Trots det valde profilerna att åka på "kärleksresan tillsammans", men då som vänner. 

Jimmy hade dock fortfarande förhoppningar på att fånga Mimmis hjärta. Vilket dessvärre inte gick. 

– Jag trodde det fanns någon chans.. men hon har gjort det tydligt för mig att det finns noll procents chans, sa han då. 

Mimmi hördes med Erik efter inspelningen. Bildkälla: TV4

Istället träffade Mimmi brevskrivaren som blev bortvald näst sist – Erik, som under en helg befann sig på Öland för ett dansevent. 

Erik kände sig inte klar med Mimmi. Bildkälla: TV4

Erik hade förhoppningar på att en eldig stämning kunde uppstå, vilket inte hände då Mimmi inte hade de känslorna för honom. 

Istället berättar Mimmi att hon börjat skriva med en karl på Instagram, som hon under avsnittet hade planer på att träffa. 

Så gick det för Bonde-Jens

Det är få bonde-fans som inte suckat och stånkat hemma i sofforna åt Jens Lundins dejtingsommar. Till en början hade Jens ett flyt av rang. Men sedan hände någonting. 

Flera av tjejerna ansåg att han 'la allt sitt krut' på brevskrivaren Alexandra, vilket också visade sig stämma. När Ida valde att åka hem fick Alexandra kalla fötter och valde även hon att lämna. Kvar blev då Sabina som hoppades på det bästa. Men Jens fick då förklara att Alexandra varit favoriten från första början. 

Jens träffade ingen i programmet. Bildkälla: TV4

– Där och då borde jag varit vuxen nog och åkt hem. Men jag tänkte att han skulle få chansen att lära känna mig. Jag hade nog mått bättre idag om jag också hade åkt hem, berättar Sabina i senaste avsnittet. 

Hittade då Alexandra och Jens tillbaka till varandra? Nix. 

– Någon dag ska man ju träffa någon och jag tror fortfarande på kärleken. Men det var inte i det här programmet, sa Jens. 

Så gick det för Bonde-Micke

Strutsbonden Michael "Micke" Klingsted fick en hel låda med brev efter att hans introvideo visats i svensk tv. 

Och ja, för honom gick det minst sagt bra. 

Många tittare misstänkte länge att hans favorit på gården var Jenny som han hade en lyckad motorcykeldejt med. Men icke sa nicke. 

Mariette bor kvar på gården. Bildkälla: TV4
Jenny fick sitt hjärta krossat. Bildkälla: TV4
Micke i Bonde söker fru 2023. Bildkälla: TV4

Slutvalet landade på Mariette och när Linda Lindorff besökte Michaels gård så sa han till en början att: 

– Nej, Mariette är inte här. 

– Men vad är det du säger, frågade Linda. 

– Hon är i huset haha, lurades Michael. 

Så mycket riktigt så har Micke och Mariette hållit ihop fram tills idag. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!