Paradise Hotel
Paradise Hotel är tillbaka. - Foto: Viaplay

Paradise Hotel är tillbaka – (och det ska vara som på den gamla goda tiden)

Realityserien Paradise Hotel kommer tillbaka i sitt originalformat på Viaplay. Inspelningarna planeras att inledas under våren i Mexiko.


Paradise Hotel har i många år varit ett av de mest framgångsrika, omtalade och populäraste programmen på TV3 och Viaplay. Efter en längre paus är det nu klart att realityserien återuppstår med en ny säsong i Sverige. 

– Vi har sett att det funnits en önskan att gå tillbaka till grundformatet Paradise Hoteloch ser fram emot att påbörja inspelningen i Mexiko. Våra svenska PH-fans har något att längta till, säger Joakim Franke, innehållschef på Viaplay Group i Sverige. 

Med Paradise Hotel återgår formatet mer till sina rötter. Deltagarna ska återigen bilda mixade par i parceremonierna, tidigare PH-deltagare kan komma att dyka upp, det blir hetare känslor, senare nätter, dramatiska vändningar och fler intriger när alla kliver in i huset för att spela spelet. Dessutom kommer deltagarna fortsätta kunna sova i separata sängar på hotellet. 

Vi alla minns Paradise Hotel 2014. Bildkälla: Viafree

– Vi kommer verkligen maxa den här säsongen med roliga och nostalgiska inslag kryddade med olika comebacker, säger Joakim Franke. 

Paradise Hotel kommer att spelas in i Playa Nix, samma hus i Mexiko som Paradise. Premiärdatum och programledare kommuniceras längre fram. 

Produktionsbeslutet av Paradise Hotel påverkar inte den redan inspelade säsongen av Paradise Hotel. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!