Malin Gramer Paradise Hotel
Jeppe Johansson svarar nu. - Foto: Henrik Montgomery/TT

Paradise Hotel-Jeppe svarar efter Malin Gramers anklagelser

Jesper ”Jeppe” Johansson har medverkat två gånger i Paradise Hotel varav han fick lämna den andra gången på grund av regelbrott. Nyligen gick programledaren Malin Gramer ut och riktade anklagelser mot Jeppe.


Det var 2021 som Paradise Hotel Sverige stoppades mitt i säsongen.

Det hela hände efter att deltagaren Toby Johnson blev misstänkt för sexuella övergrepp. Toby utförde handlingar som fick två kvinnliga deltagare att börja gråta och produktionen att bryta in. 

Toby fick lämna inspelningen och åka hem. Det hela polisanmäldes men efter ett par månader lades utredningen om sexuella övergrepp ned. 

Läs mer: PH-Jeppe tatuerade hela huvudet – berättar nu sanningen bakom

Produktionen bakom Paradise Hotel har mött kritik efter händelsen då tidigare säsonger innehållit inslag av sexism och förnedring mot kvinnor. Detta gjorde att Viafree plockade bort alla säsonger av programmet. 

I podden ”Den nakna sanningen om reality-tv” avslöjar nu programledaren Malin Gramer att det även hände en hel del bakom kamerorna. 

Jeppe Johansson. Bildkälla: Viafree

I podden berättade hon att hon utsattes för trakasserier under inspelningarna och att det gick till den grad då hon behövde ha livvakter runt sig. Deltagare kunde bland annat fråga henne om hennes favoritställning. Ett av de namn som kom upp var Jeppe Johansson. Vilket han också fick svara på. 

Det här gör Paradise Hotel-Jeppe idag

– När jag var i den åldern, jag hade ganska hård jargong. Jag var ganska hård, grabbig, säger han och tillägger att han tyckte att Malin var en ”fräsch” och ”sensuell” kvinna.

Han säger även att det var produktionen bakom ”Paradise hotel” som var väldigt drivna i att programmet skulle handla om sex och vara sexistiskt, skriver Aftonbladet.

Det gör Jeppe Johansson idag

Idag arbetar Jesper som personlig tränare online där han hjälper klienter till en hälsosammare livsstil. Han är vegan och sysslar mycket med personlig utveckling, meditation, hälsa och kost. 

Han skrev för ett par år sedan ut att han varit med i en så kallad "ayahuascaceremoni", vilket enligt Jesper förändrat honom som person. Under ledning av en präst så dricker man ett psykedeliskt te, som är narkotikaklassat i Sverige. 

Har har idag inga planer på att vara med i TV igen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!