Gerard Butler, Gary Oldman
Här är dagens TV-tips! - Foto: Jordan Strauss/AP, Jon-Michael Josefsen/TT

Kvällens TV-tips – spännande thriller med Gerard Butler

Ikväll, 7 februari, kan du se Gerard Butler och Gary Oldman i en action-packad thriller på TV6. Här är allt du behöver veta om filmen.


"Hunter Killer" är en spännande actionfilm som sänds på TV6 kl 21:00 ikväll. Filmen bjuder på en intensiv berättelse som utspelar sig under vattnet och på land, där den amerikanska ubåtskaptenen Joe Glass, spelad av Gerard Butler, leder en riskfylld räddningsoperation. Filmen är regisserad av Donovan Marsh och baserad på romanen "Firing Point" av Don Keith och George Wallace.

Emily in Paris-stjärnans skräcksjukdom: "Smärta..."

"Hunter Killer" – handling

I "Hunter Killer" försvinner den amerikanska ubåten USS Tampa Bay spårlöst medan den följer efter en rysk ubåt i Arktis. Kapten Joe Glass skickas ut på ett uppdrag med sin ubåt USS Arkansas för att utreda försvinnandet. Snart dras de in i en djup konspiration och en potentiell uppstart av ett nytt kallt krig, när de upptäcker att den ryska presidenten har blivit kidnappad av en skurkaktig general. Glass och hans besättning måste nu arbeta tillsammans med U.S. Navy Seals för att rädda presidenten och förhindra ett storskaligt krig.

Sjuka priset – nya TV:n säljs för miljonbelopp: "Köpte 7 stycken"

"Hunter Killer" – rollista

Filmen stjärnspäckas av skådespelare som Gerard Butler, Gary Oldman, Common, Linda Cardellini och Toby Stephens. Andra framträdande roller innehas av Michael Nyqvist, som spelar den ryska kaptenen Andropov, och Ryan McPartlin som en medlem av Navy SEALs.

Allt om Annika Jankell: Barnen, Melodikrysset och relationen med Thorsten Flinck

"Hunter Killer" – regissör

Donovan Marsh tog slutligen över regissörsstolen efter en lång process där flera regissörer kom och gick från projektet. Filmen producerades av ett team som inkluderade Gerard Butler, Gary Oldman, och flera andra namnkunniga producenter.

Hasse Aro om tabben i tv – ber tittarna om ursäkt: "Så pinsamt"

"Hunter Killer" – recension

"Hunter Killer" har mottagit blandade recensioner. Den har kritiserats för dess ibland osammanhängande plot och Gerard Butlers prestation, men har också rosats för sina spännande undervattensscener och actionsekvenser. "Hunter Killer" har uppnått 6.6/10 på IMDB.

För att fånga essensen av spänningen och dramatiken i "Hunter Killer", var säker på att ställa in din TV på TV6 kl 21:00. Denna film är en perfekt mix av action, strategi och internationella intriger som lovar att hålla dig på helspänn.

Informationen och texten i artikeln är framtagen med hjälp av AI-verktyg. Den är därefter bearbetad och faktagranskad av Nyheter24.

TV
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!