"Bäst i test" sänds numera på TV4.
"Bäst i test" sänds numera på TV4. - Foto: Gabriel Liljevall/TV4

Bäst i test-tittarnas besvikelse: "Ett misstag"

"Bäst i test" har genomgått flera förändringar sedan flytten från SVT till TV4 och det är en sak som tittarna inte är helt nöjda med.


Det var under förra året som det stod klart att TV4 köpt rättigheterna till "Bäst i test". Det omåttligt populära programmet skulle därmed flytta från SVT till konkurrenten.

Till en början lovade TV4 att programmet skulle vara sig likt, men när premiären väl gick av stapeln i januari bjöds det ändå på en hel del förändringar. Bland annat spelas programmet in i ett helt nytt hus.

Här ligger nya "Bäst i test"-huset 2024

Bäst i test-tittarna: "Saknar gästinslaget"

Ytterligare en förändring som programmet genomgått är att det inte längre är några gäster i "Bäst i test" på TV4 – något som fått flera tittare att reagera.

I ett inlägg på TV4:s Facebooksida, där man delat en artikel där David Sundin sagt att ingen lär bli besviken på att man inte har några gäster, säger nämligen flera gäster motsatsen: att de saknar gästinslaget, även om Anders "Ankan" Johansson gör några mindre gästinspel under säsongen. 

"Jag tyckte det var trevligare med en gäst. Jag gillar Ankan, men det är som att han är lite i bakgrunden denna säsong. Så jag tycker att man ska ta tillbaka gästen."

"Det är roligt, men det var mycket roligare med en gäst! Blir lite enformigt att se den fasta panelen då dynamiken hela tiden är samma i jämförelse när det var nya gäster med."

"En gäst gör att dynamiken varje vecka förändras vilket för programmet mer varierad så ja, jag saknar gästen!"

"Tycker denna säsong känns lite avslagen men kan inte sätta fingret på varför. Saknar gästinslaget väldigt mycket jag med."

"Det här är den klart sämsta säsong tyvärr och att inte ha med en ny kul gäst varje vecka är ett misstag, vad det här programmet behöver är variation och det saknas tyvärr nu."

Foto: Skärmavbild/Facebook/TV4

Saknar du också gästen i "Bäst i test" på TV4? Rösta i pollen nedan!

Läs fler artiklar om Bäst i test här:

Tittarna sågar Bäst i test – efter flytten till TV4: "Förstör allt"

David Sundins krav innan "Bäst i test"-flytten till TV4

Bäst i test 2024: Här är alla deltagare i nya panelen

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Saknar du gästen i "Bäst i test"?