Babben Larsson och David Sundin återkommer som programledare i 'Bäst i test' – den här gången på TV4. Nu avslöjas paneldeltagarna. Pressbild.
Babben Larsson och David Sundin återkommer som programledare i 'Bäst i test' – den här gången på TV4. Nu avslöjas paneldeltagarna. Pressbild. - Foto: Gabriel Liljevall/TV4/TT

Bäst i test 2024: Här är alla deltagare i nya panelen

Det populära lekprogrammet "Bäst i test" återkommer på sitt nya hem TV4. Nu avslöjas paneldeltagarna genom ett pressmeddelande från kanalen.


Det var i mars i år som det blev klart att SVT tackat nej till fler säsonger av "Bäst i test", ett av bolagets allra populäraste program, eftersom man inte längre ville betala vad det brittiska produktionsbolaget Avalon kräver.

Programledarna Babben Larsson och David Sundin har följt med i flytten till TV4 och den nya säsongen har spelats in i ett helt nytt hus, där deltagarna utsätts för kluriga tester under stressiga former.

Här är alla ändringar i Bäst i test 2024

Bäst i test 2024: Alla deltagare i panelen

Den nya säsongens fem panelmedlemmar är komikern och skådespelaren Johan Petersson, komikern och skådespelaren Maria Lundqvist, poddaren och Youtube-profilen Behrouz Badreh, komikern och radioprataren Charlotta Björck samt programledaren och Youtube-profilen Mauri Hermundsson.

— Det har varit en gränslöst spännande, fantasifullt galen resa i smak, lukt, svett, puls och adrenalin, säger Maria Lundqvist i pressmeddelandet från TV4.

Så ser det ut i det nya Bäst i test-huset: "Wow-känsla"

Då har Bäst i test 2024 premiär

Bäst i test har premiär fredag den 12 januari på TV4 Play och sänds 20:00 på TV4.

TT
/
/
SVT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!