Charlotta Hedlund, 30, är med i Robinson 2024.
Charlotta Hedlund, 30, är med i Robinson 2024. - Foto: Pressbild/TV4

Robinson 2024: Därför känner du igen Charlotta Hedlund

Vårsäsongen av Robinson 2024 är igång och bland deltagarna finns Charlotta Hedlund. Tycker du att hon ser bekant ut? Det är inte så konstigt. Hon har nämligen varit med i tv förr.


Den 17 mars hade vårens säsong av Robinson 2024 premiär och det är nu dags för 22 äverntyrslystna män och kvinnor att göra upp om Robinson-statyetten och en halv miljon kronor. 

I vanlig ordning har deltagarna delats in i två lag, men den nya säsongen bjöd på en rejäl överraskning när det visade sig att lag syd endast består av män och lag nord endast består av kvinnor. 

Robinson 2024: Alla deltagare i vårens säsong

Lag nord i Robinson 2024. Foto: TV4

Anders Lundin avslöjar: Produktionens hemliga lyx i Robinson

Charlotta Hedlund tävlar i Robinson 2024

En av de kvinnor som tävlar i den nya säsongen och som alltså ingår i lag nord är 30-åriga Charlotta Hedlund. Hon är personlig tränare och bosatt i Oslo.

Och kanske tycker du att Charlotta ser lite bekant ut? Det är inte så konstigt. 30-åringen har nämligen synts i tv förr.

Tittarna rasar på ändringen i Robinson 2024: "Kommer bli drama"

Charlotta Hedlund, den sjunde från höger, i Paradise Hotel Norge år 2013. Foto: Vegard Breie/TV3

År 2013 var nämligen Charlotta med i "Paradise hotel" i Norge, vilket även sändes på TV6 i Sverige. Men att medverka i realityserien fick rejäla konsekvenser. Charlotta förlorade nämligen sitt jobb efter inspelningen.

– Vi var väl ungefär 35 stycken deltagare under min säsong. När vi kom tillbaka till Norge var det bara två personer som hade jobbet kvar, har hon sagt till Klick, enligt Aftonbladet

Så hittade Anders Lundin kärleken i SVT-kollegan: "Skrev ett brev som..."

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!