Viktoria flyttade: Jag var så rädd för Izza

För Viktoria Björnsdotter blev tiden i "Mammas pojkar" en mardröm.


Precis som de andra tjejerna var 19-åriga Viktoria Björnsdotter förväntansfull och såg fram emot sin tid i Marbella och sin medverkan i TV4:s ”Mammas pojkar”.

Målet var givet: Att hitta sin livs kärlek.

Men i stället förvandlades snart allting till en mardröm.

Allt på grund av den blonda strippan Izza Waljus, 23.

Det började när de båda tjejerna skulle träffa singelkillarna för första gången.

En av killarna, Christian, frågade alla vad de jobbar med och Izza svarade dansare, varpå en av tjejerna replikerade ”vilken typ av dansare”.

Izza blev väldigt upprörd och ville själv berätta vad hon jobbar med. När kamerorna stängdes av hoppade hon på Viktoria som hon trodde var den som fällt kommentaren.

–Jag sa att det inte var jag utan en av de andra tjejerna. När jag vägrade berätta vem blev Izza vansinnig, säger Viktioria till Aftonbladet.

–Hon hoppade på mig med starka ord och kallade mig för jättehemska saker. Till slut vågade jag knappt lämna mitt rum för att jag var så rädd.

Det slutade med att Viktoria inte längre vågade bo i huset och flyttade in ett hus med produktionsteamet. Hon stannade där i tre dygn.

–Det kanske var jättefel av mig att jag gick på så hårt, men att gömma sig i tre dygn är överdrivet, säger Izza till Aftonbladet.

–Det var inte som att jag mordhotade henne, jag kallade henne bara för ”jävla fitta”. Om jag hade velat att hon skulle bli rädd för mig skulle jag ha sett till att hon blev rädd på riktigt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!