På onsdag börjar det första programmet av Anna Anka söker assistent på TV3.
1 av 12
På onsdag börjar det första programmet av Anna Anka söker assistent på TV3. - Foto: Anders Wiklund / Scanpix
2 av 12
- Foto: Thomas Engström/TV3
3 av 12
- Foto: Thomas Engström/TV3
4 av 12
- Foto: Thomas Engström/TV3
5 av 12
- Foto: Thomas Engström/TV3
6 av 12
- Foto: Thomas Engström/TV3
7 av 12
- Foto: Thomas Engström/TV3
8 av 12
- Foto: Thomas Engström/TV3
9 av 12
- Foto: Thomas Engström/TV3
10 av 12
- Foto: Thomas Engström/TV3
11 av 12
- Foto: Thomas Engström/TV3
12 av 12
- Foto: Thomas Engström/TV3

Anna Anka: Här gäller djungelns lag

På onsdag börjar TV3:s nya program Anna Anka söker assistent.


Efter succén för Anna Anka i Svenska Hollywoodfruar så har hennes liv förändrats radikalt. Nu är Anna Anka superkändis och behöver hjälp med att styra upp sitt hektiska liv.

onsdag 20.00 startar TV3:s nya program Anna Anka söker assistent.

– Jag söker en assistent för att mitt liv gjort en 360 graders vändning. Jag blev ju känd inom en vecka och det är inget jag hade räknat med, säger hon själv i programmet.

Utav tusentals sökande så har tio kandidater blivit utvalda att tävla om platsen som Anna Ankas assistent. De tävlande kommer att gå igenom flera arbetsprover gällande attityd, social kompetens, familj och professionalism.

Den som slutligen står som vinnare blir erbjuden en månads provanställning som Annas assistent. Arbetsuppgifterna kommer innefatta styling, att assistera Anna under kändisfester, hjälpa henne att planera vardagen och att förvalta varumärket Anna Anka – men de kan också räkna med att de kommer behöva göra en hel del skitjobb.

– Det är djungelns lag som gäller här, det är de tuffaste som överlever, säger Anna Anka.


Anna Anka rotar i deltagarnas väskor

Anna möter upp de tävlande redan på flygplatsen i Hollywood men tre av de tävlande saknas - de har missat flyget, och det är något som Anna Anka inte uppskattar.

Anna testar de sju som är på plats genom att rota igenom deras väskor för att få ett första intryck. Hon ger pluspoäng till de som har strykta och fint vikta kläder och minus till de med färgglada, utstickande kläder:

– Bright colors we stay away from, uppmanar hon.

När de tävlande gjort sig hemmastadda på hotellet är det dags för det första individuella mötet med Anna Anka. De tio tävlande blir alla intervjuade men det de inte vet om är att hon samtidigt kommer testa dem alla på ett eller annat sätt. Här får Anna Anka en tydligare bild av kandidaterna.

Men som i alla tävlingar så finns det bara en vinnare och Anna är inte rädd för att göra sig av med en kandidat.

- Jag har inga problem att avskeda personal, det är ingenting som jag tar personligt. Jag tycker inte synd om personalen, för de får sparken för att de inte sköter sitt jobb. Jag tycker mer synd om mig själv för det är mina pengar som går åt spillo, säger hon.

När Nyheter24 intervjuade Anna Anka i februari så fick hon frågan om hon gett sin assistent något råd för hur man ska agera när hon får ett utbrott. På det svarade hon:

- Jag får inte utbrott på mina anställda. Jag har aldrig skällt ut någon. Men det är som jag alltid sagt också, en städerska och en assistent, det är en stor lucka däremellan. Behandlar jag min assistent som min städerska? Nä, en städerska betyder inget för mig, en assistent är en del av mitt liv, en personlighet, det betyder mer än en städerska som går in och ut genom dörren hela tiden – det betyder ingenting. Men en assistent är en levande varelse som är i mitt liv hela tiden, och dem får man värna om.

 

/
/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!