Charlie Söderberg och Mathias Andersson hoppar av TV3:s succéprogram, Lyxfällan.
1 av 2
Charlie Söderberg och Mathias Andersson hoppar av TV3:s succéprogram, Lyxfällan. - Foto: All Over Press
De kan vara aktuella för ett nytt program på TV3.
2 av 2
De kan vara aktuella för ett nytt program på TV3. - Foto: All Over Press

Radarparet hoppar av Lyxfällan

Exonomiexperterna, Charlie Söderberg och Mathias Andersson, hoppar av TV3:s Lyxfällan. Nu kan de vara aktuella för ett nytt program.


Charlie Söderberg och Mathias Andersson har satt TV3:s Lyxfällan på kartan. Nu har de valt att inte förlänga sina kontrakt med programmet.

– Ingen kommer att hinna sakna oss, säger Charlie Söderberg till Aftonbladet.

De har varit med från start och hann med sex säsonger. Dock hade de ett glapp på två säsonger där Elisabeth Fogelström och Lasse Hellström var programledare, 2008 och 2009.

– De har tagit programmet väldigt, väldigt långt. De har slagit tittarrekord och vunnit två Kristaller. Jag kan förstå att de kan känna för att hitta på något annat, säger Max Lagerbäck, presschef på TV3.

Trots att de lämnar Lyxfällan bakom sig kan Lagerbäck uppge att det inte är omöjligt att de får ett nytt på program på TV3.

– Det är inte helt uteslutet att de dyker upp i något annat sammanhang på TV3, säger Lagerbäck.

Förra veckan satte Lyxfällan tittarrekord med 999 000 tittare, enligt statistikmätarsajten MMS.

– Det har varit fantastiskt kul. Jag är mycket stolt över att ha fått vara Lyxfällan-Charlie. Men var sak har sin tid och det hjälper vare sig oss, TV 3 eller Sveriges ekonomi att vi mosar in oss och blir Lyxfällan-gubbarna, säger Charlie Söderberg.

Nu söker TV3 febrilt efter ett par ersättare. Något som kan konstateras är i alla fall att den tidigare programledarduon, Fogelström och Hellström, inte är aktuella för uppgiften igen.

/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!