De två deltagarna är osams. Minst sagt.
1 av 10
De två deltagarna är osams. Minst sagt. - Foto: Stella Pictures
Samir har nyligen startat sin egna Youtube-kanal.
2 av 10
Samir har nyligen startat sin egna Youtube-kanal.
Emelie Rydberg har riktat hård kritik mot Samir. Hon har även fått många hårda ord riktade mot sig via sociala medier. Något som Nöjesguidens Parisa Amiri valt att lyfta. "Emelie betedde sig – men att det får finnas gränser över hur man beter sig på nätet. Emelies beteende fick internet att bete sig lika illa om inte värre, som kvinnohatande svin", skriver hon.
3 av 10
Emelie Rydberg har riktat hård kritik mot Samir. Hon har även fått många hårda ord riktade mot sig via sociala medier. Något som Nöjesguidens Parisa Amiri valt att lyfta. "Emelie betedde sig – men att det får finnas gränser över hur man beter sig på nätet. Emelies beteende fick internet att bete sig lika illa om inte värre, som kvinnohatande svin", skriver hon. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Emelie och Samir började att bråka.
4 av 10
Emelie och Samir började att bråka.
Det gjorde att Emelie slog Niklas i huvudet.
5 av 10
Det gjorde att Emelie slog Niklas i huvudet.
De andra deltagarna försökte att stoppa bråket.
6 av 10
De andra deltagarna försökte att stoppa bråket.
"Jag hoppas du förstår hur extremt ful och efterbliven du är" lyder en av kommentarerna Emelie tvingats ta emot.
7 av 10
"Jag hoppas du förstår hur extremt ful och efterbliven du är" lyder en av kommentarerna Emelie tvingats ta emot. - Foto: Politism.se
Emelie säger till Nyheter24 att hon inte tar åt sig men att det absolut inte känns bra.
8 av 10
Emelie säger till Nyheter24 att hon inte tar åt sig men att det absolut inte känns bra. - Foto: Politism.se
Samir och Emelie är allt annat än vänner.
9 av 10
Samir och Emelie är allt annat än vänner. - Foto: Stella Pictures
Bråket urartade när Niklas kallade Emelie för "fet kossa".
10 av 10
Bråket urartade när Niklas kallade Emelie för "fet kossa".

PH-Samirs svar till Emelie: "Jag blir mordhotad varje dag"

Bråket i "Paradise Hotel" slutade med slag och Emelie Rydberg tvingades utstå hårda attacker på nätet. Efter att hon berättat om mordhot och kritiserat Samir Badran för att spä på hatet svarar han nu på Emelies hårda ord.


"Den negativa kritiken når mig inte"

Skitsnack, schampopranks och tantrasex. Skandalerna var många när Dorota klev in i Paradise Hotel. 

För Nyheter24 berättade hon om skitsnacket i huset. 

I en intervju med Nyheter24 berättade Emelie Rydberg om bråket som uppstått i huset under finalveckan och om sina känslor inför deltagaren Samir Badran

– Jag och Niklas löste det efteråt och blev vänner. Samir kan dra åt helvete. Det finns ingen människa jag hatar så mycket som honom. Han är emot mobbning men ändå går han ut och frågar svenska folket vad de tycker om mig, enbart för att folk skulle lägga taskiga kommentarer. Idiot, sa hon då.

Snabbt efter att bråket visats i teve tog tittarna ut sin ilska på Emelie via sociala medier. "Emelie håll käften din feta fula silikonhora", skrev bland annat en tittare medan en annan uppmuntrade till våld riktat mot henne. Hon berättade även om ett mordhot via telefon hon tvingats uppleva. 

Samir blir mordhotad

Via sin blogg svarar nu Samir på de hårda orden från Emelie. Och det är tydligt att de två tidigare konkurrenterna är allt annat än vänner. 

"Jag blir också mordhotad, dagligen. Och när någon är taskig så tar du alltid ut det på mig. Snälla Emelie, du får försvara ditt handlande för svenska folket men skyll inte på att de är JAG som gör att en halv miljon människor hatar dig, alla såg vad du gjorde och även om tjafset skulle varit "mitt fel" så gjorde du vad du gjorde, och jag tycker illa om dig för att du beter dig som skit", skriver han och fortsätter sedan:

"Uppmanar inte folk att hata dig, det var du själv som valde att göra som du gjorde och du får skylla dig själv."

Blev hotad via Facebook

I sin blogg har Samir tidigare berättat om en dålig start på besöket i Malmö.

"Precis innan jag skulle dit fick jag ett hot från Malmö där det stod att han skulle döda mig", skrev Samir och publicerade en skärmdump på hoten

Så gick det till

Efter en hetsig argumentation med Samir Badran började Emelie Rydberg att bråka med den tredje deltagaren Niklas Örn. Det slutade med att Emelie slog Niklas flertalet gånger. 

Efter bråket blev Emelie placerad på ett eget hotell då produktionen såg henne som ett hot för de andra deltagarna. 

– Det har tydligen blivit okej att hacka på mig samtidigt som Samir bli kallad för gud, sa även Emelie i intervjun med Nyheter24.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!