Andrew Tates "Hustler University" – råder män att behandla kvinnor som varor
Andrew Tates "Hustler University" – råder män att behandla kvinnor som varor - Foto: Andrew Tate & TT

Andrew Tates "Hustler University" – råder män att behandla kvinnor som varor

Andrew Tate blev häktad för våldtäkt och människohandel i Rumänien den 29 december. Den "hypermaskulina" influencern har tidigare kallat sig själv för kvinnohatare. Trots detta väljer flera unga män att betala för hans "Hustler's University".


Den ökända sociala media-influensaren Andrew Tate, 36, och hans kader av så kallade "professorer" hävdar att de lär nästan 200 000 unga män – som betalar 49,99 dollar per månad - hur man blir lika rik som dem.

Nyheter24 har tidigare rapporterat om den kontroversiella brittiska influenser Andrew Tate, som den 29 december blev gripen i Rumänien misstänkt för människohandel och våldtäkt. 

Nu berättar en medlem från plattformen "The Real World" om hur det är att "plugga" på Andrew Tates online skola,"Hustler´s University" där olika "professorer" lär unga män hur de ska bli rika och hur kvinnor ska behandlas enligt dem. 

Detaljhandelsarbetaren Blake Phillips, 22, från Norman, Oklahoma, berättar för New York Post att han har "lärt sig massor av saker" på den fängslade sociala medieguruns mystiska plattform för rikedomskapande – ”The Real World”.

"Hustler´s University"

Online "safe harbor" faktureras som den andra delen av Tates trestegsplan, som börjar med Hustler's University, en "exklusiv community" där användare kan lära sig hur man tjänar pengar på onlinefält som copywriting, kryptoinvesteringar och e-handel.

Designad för att tilltala unga män som vill vara sina egna chefer och arbeta hemifrån, The Real World vows-medlemmar kommer att lära sig hur man "skapar en stor inkomst i snabb takt" från onlineinstruktörer – som var och en påstås ha fått in mer än 1 miljon dollar i vinster i sina respektive branscher med samma metoder som de lär ut på plattformen.

– Det finns en kille som heter Dylan Madden. Han är väldigt bra på att sälja med ord. Jag insåg att jag inte ens visste vad copywriting egentligen var förrän Dylan Madden lärde ut det. Han visade exakt hur du kan göra det och hur du kan tjäna mer pengar än läkare om du gör det rätt, säger Blake Phillips till The Post. 

Foto: Andrew Tate/Instagram

Andrew Tate – kvinnohatare

Blake Phillips berättar att han hittills har betalat för två månader av handledning och att han inte tänker säga upp sitt medlemskap, trots att den 36-åriga före detta kickboxare och kontroversiella influencern Andrew Tate, fängslades i Rumänien efter att han greps för människohandel och våldtäkt den 29 december. Andrew Tate har också gått ut på sina sociala medie plattformar och kallat sig själv för kvinnohatare. 

Men Blake Phillips tror inte att Andrew Tate är skyldig,
– Det finns inte ens ett litet tvivel i mitt sinne. Alla människor runt honom är respekterade individer och de säger alla att han inte gjorde det, säger Blake Phillips till The Post. 

Råder män att behandla kvinnor som varor 

Andrew Tate, som tros ha ett värde på upp till 100 miljoner dollar och har 4,3 miljoner följare på Twitter, har blivit enormt populär som en hypermaskulin livsguru. Han publicerar videor online som råder män att behandla kvinnor som varor. Han skryter också om sin rikedom och delar med sig av sina "hemligheter" för framgång – som män nu kan betala för. 

Hans utbildningsplattform är en global gemenskap för alla som vill "skaffa sig ett överflöd av rikedom" genom "avancerad utbildning och mentorskap" från multimiljonärexperter.

"Våra medlemmar lär sig att tjäna pengar samtidigt som de tjänar pengar", hävdar The Real Worlds webbplats. "När du väl är inne kommer vi omedelbart att fokusera på att få dig att kamma hem dina första vinster och sedan fortsätta öka din framgång över tiden."

För 49,99 dollar i månaden väljer användare en av fem färdigheter och får affärsmodeller online inom områden som copywriting eller e-handel. Allmän "frilansning" är ett annat alternativ.

Inuti det giftiga livet för influencern Andrew Tate, som anklagas för sexhandel

"Du kommer att lära dig hur du får ett premiumpris för att utföra enkla uppgifter, som att designa logotyper, översätta e-böcker, redigera videor, hantera sociala konton, skapa webbplatser, etc.", hävdar sajten. "Och sedan ska vi lära dig de mest effektiva metoderna för att bygga en lista med lojala kunder.". 

Blake Phillips berättar att The Real Worlds instruktörer gav honom "grunderna" i copywriting-branschen med hjälp av videomaterial.

En annan instruktör, Las Vegas-baserade Andrew Bass, predikar "copywriting för skojs skull" på Twitter, där han delar tips med sina 1 000 följare.

"Klarsynthet kommer att lära dig mer än någon bok eller skola", twittrade Andrew Bass den 6 december.

"Klarsynthet kommer att göra dig fri", skriver han. 

Andrew Tate när han greps i Rumänien i december. Foto: Alexandru Dobre/TT

”Hustler's University”:199 145 medlemmar

På The Real Worlds webbplats får betalande medlemmar tydligt höra att de inte kommer att få ett intyg om slutförande "studier" eller "ackreditering av något slag" när de går med.

"Ditt medlemskap inkluderar tillgång till en exklusiv server för utbildning, mentorskap och en positiv gemenskap att nätverka inom," enligt webbplatsens villkor.

I onsdags hade plattformen 199 145 medlemmar, säger en talesman till The Post.

”Hustler's University” tillät tidigare medlemmar att delta i ett affiliate-marknadsföringsprogram där de fick en provision för att rekrytera nya medlemmar - vilket fick kritiker att kalla det ett "pyramidspel", enligt rapporter som The Post tagit del av. Programmet avslutades i augusti efter att Andrew Tate blockades från Facebook, Instagram och TikTok på grund av sina kontroversiella ideologier.

Andrew Tate: Kvinnor är "inneboende lata"

Blake Phillips insisterade också på att Andrew Tate uppmuntrar sina lärjungar att "respektera" kvinnor. Trots att han gjort uttalanden som att kvinnor är " lata" och hävdar att de bär " ett visst ansvar" om de utsatts för sexuella övergrepp. 

– En viktig grundsats är att inte ge kvinnor allt de säger att de vill ha, utan att ge dem vad de faktiskt vill ha. Det är två olika saker, säger Blake Phillips, som är singel.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!