I Kina har man uppfunnit en kyssmaskin som ska hjälpa par i distansrelationer
I Kina har man uppfunnit en kyssmaskin som ska hjälpa par i distansrelationer - Foto: Pexels/Fredrik Sandberg /Vilhelm Stokstad/TT

Nya kyssmaskinen hjälper distanspar att vara intima

I Kina har man uppfunnit en maskin som ska kunna återskapa kyssar. Maskinen ska hjälpa par i distansförhållanden att få mer intimitet och styrs genom en app. Men maskinen ska även göra vardagen mer spännande för singlar.


Är du i distansförhållande men vill ändå kunna ge din älskade en kyss? Med en ny maskin i från Kina är det nu möjligt.

I Kina har man nämligen uppfunnit en maskin som ska motsvarar varma läppar. Maskinen är gjord i silikon och läpparna på maskinen som man kysser är i sillikon och kan röra sig, vilket CNN var först att rapportera om.

Maskinen sägs vara ett sätt att låta par med lång distansrelationer dela “riktig” intimitet med varandra, fast på avstånd.

Så fungerar kyssmaskinen

Maskinen kopplas in i din telefon via laddingsuttager och är byggd med trycksensorer, så den ska kunna härma en riktig kyss. Kyssarna härmas genom att återskapa trycket, rörelsen och temperaturen av användarens läppar.

Förutom att kunna återskapa kyssars rörelser ska den även kunna överföra ljud som den som kysser gör.

För att kunna skicka en kyss till sin älskade behöver man ladda ner en app på sin telefon och sen stoppa in kyss-maskinen i laddningsuttaget på sin telefon.

När båda parterna laddat ner appen på sina telefoner och hittat varandra i appen kan börja skicka videos och kyssa varandra, genom maskinen.

Kyssa främlingar

När man gjorde reklam för den nya kyssmaskinen så gick det även att skaffa den som singel och då hitta andra singlar anonymt via appen. Om två främlingar börjar gilla varandra i appen kan de fråga varandra om kyssar till maskinen och på så sätt kyssa varandra.

Man kan även kyssa maskinen och sedan ladda upp dem på appen, då kan andra ladda ner din kyss till sin maskin och testa hur det är att kyssa just dig, skriver CNN på sin hemsida.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!