Martin flyttade sin garderob hemma och hittade massor med mögel
Martin flyttade sin garderob hemma och hittade massor med mögel - Foto: Skärmavbild/Tiktok/Pexels

Tiktokprofilens hem förstört av mögel: “Måla över och sälj”

När Tiktokprofilen Martin Skålander möblerade om hemma upptäckte han att en vägg var helt fylld av svartmögel. Martin sökte då råd hos följarna på plattformen på hur han skulle bli av med möglet. I en intervju med Nyheter24 svarar Martin på vad som händer med lägenheten nu.


Tiktokprofilen Martin Skålander är en 23-årig kille med 200 800 följare på plattformen och över 12 miljoner "likes". Martin gör mest videor där han rankar olika saker och videor från sin vardag och där han pratar om olika ämnen.

Det var under veckan som Martin möblerade om hemma och fick sig en chock när han flyttade sin garderob, som hade stått mot en vägg en längre tid. Bakom garderoben gömde det sig en rejäl överraskning.

Hela väggen var nämligen full med svartmögel och det täckte nästan hela ytan där garderoben stått. I en intervju med Nyheter24 svarar Martin på vad han ska göra nu, när lägenheten är helt förstörd.

Martin Skålander filmade väggen till Tiktok

Martin var snabb med att lägga ut sin upptäckt på sociala medie-appen Tiktok och har fått över en miljon visningar. Många kommenterar även skämtsamt på videon hur Martin ska göra för att få bort allt mögel från väggen.

“Lägg det i ris tror jag”

“Häng upp en tavla”

“Använd the pink stuff”

“Måla över och sälj”

Bland kommentarerna finns andra kända Tiktokprofiler som även de ville ge sina tips på hur man får bort allt mögel.

Tiktokprofil som går under namnet @pia_nyberg_international tyckte att Martin skulle vädra för att bli av med möglet. 

En ytterligare känd Tiktokprofil som kommenterade inlägget var @Memetix_swe som tyckte att Martin skulle måla resten av rummet svart, för att bli av med möglet.

Tiktokprofilen tvingas flytta – på obestämd tid

Martin berättar i en intervju för Nyheter24 på vad han kommer göra nu, när hans lägenhet är full med mögel.

– Vi tog våra väskor och de mögelfria kläderna som vi hade kvar och flyttade. Så nu får en mögelfirma ta hand om det, på obestämd tid, säger Martin Skålander.

Så hur länge Martin kommer bo i en tillfällig lägenhet vet han inte än.

Se Martins sjuka video nedan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!