Det finns vissa dolda hacks som kan vara bra att känna till för att maximera Netflixupplevelsen
Det finns vissa dolda hacks som kan vara bra att känna till för att maximera Netflixupplevelsen - Foto: Pexels

Netflix-hacket du måste känna till för att maximera upplevelsen

Netflix har vuxit ut till en av världens största streamingtjänster. De har gått från att hyra ut filmer till att bli en stor aktör inom både streaming och produktion. Nyheter24 ger dig ett dunder-hack som ger dig en ännu mer maxad upplevelse.


Att välja film på Netflix kan för många ta lång tid. Ibland kan det rent ut sagt vara en omöjlighet att välja vad man ska titta på. Ännu svårare blir det när det är fler viljor inblandade. 

Då kan man ta till ett hjälpmedel. Nämligen sajter som rankar och betygsätter filmer. De flesta film- och serieentusiasterna har nog någon gång varit inne och scrollat på sajter som Rotten Tomatoes och IMDb. Där brukar inspirationen kunna få fart och man kan få lättare att hitta just den filmen eller serien man vill se. 

Snuskig streaming på Viaplay – bjuder på explicita scener: "Mycket sex och naket"

Sajternas funktion är just att betygsätta, kommentera och ranka filmer och serier. Att ha en hög ranking på till exempel IMDb är också prestigefyllt. Som listan på de 250 filmerna med högst betyg. Vilka klassiker! 

Netflix-hacket du inte vill vara utan

För att slippa scrolla genom recensioner separat via mobilen bör du istället installera IMDb-betyg för Netflix. Det är ett tillägg som du kan ha via till exempel en Google Chromecast som då ger dig tillgång till betyg från sajterna Rotten Tomatoes, Meacritic och IMDb.

Efter att du provat det vill du inte vara utan! 

Hetaste serierna på HBO Max – sprängfyllda av sex: "Snuskigt"

Här kan du ta del av mer information om streamingtjänsten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!