Letar du efter lite heta streamingtips på Viaplay?
Letar du efter lite heta streamingtips på Viaplay? - Foto: Skärmavbild/Viaplay/Outlander och Skärmavbild/Viaplay/Hjärter dam

Snuskig streaming på Viaplay – bjuder på explicita scener: "Mycket sex och naket"

Sugen på lite het streaming? Då finns det faktiskt gott om guldkorn på Viaplay. Nyheter24 listar fem ångande heta tv-serier eller filmer hos streamingtjänsten.


Dags för egentid och sugen på en serie i kategorin het, ångande och explicit? Då kan det vara läge att ta en titt bland några av godbitarna hos Viaplay.

Nyheter24 listar fem serier eller filmer hos Viaplay som bjuder på minst sagt intima scener.

Här hittar du de snuskigaste serierna hos HBO Max – som är sprängfyllda av sex.

"Outlander" (2014 - )

Serien "Outlander" kan beskrivas som ett kostymdrama med en twist och i de sex säsonger som hittills släppts sparar man inte på krutet när det kommer till sexscenerna. 

Vissa kritiker har till och med beskrivit de mer intima segmenten som "fräcka och svettiga och primitiva och helt fantastiska". 

"Threesome" (2021 - )

Precis som seriens titel skvallrar om innehåller "Threesome" sexscener där mer än två personer är inblandade.

– Jag visste redan innan jag castade att det skulle innebära mycket sex och naket. Men sedan när vi satte i gång var det ett mycket gediget jobb med att se till att de här scenerna skulle skötas på ett professionellt och väldigt respektfullt sätt, har huvudrollsinnehavaren Matilda Källström sagt om inspelningarna till Expressen

"Hjärter dam" (2019)

I filmen "Hjärter dam" är det stjärnskådisen Gustav Lindh, i rollen som Gustav, som bjuder på några minst sagt uppseendeväckande sexscener när rollkaraktären inleder en förbjuden relation med styvmamman Anne, spelad av danska Trine Dyrholm

"Sexscenerna mellan kvinnan och den unga pojken är så explicit konkreta att de solklart är menade att uppröra", skriver Maria Brander om filmen i Expressen.

Här hittar du de hetaste sexscenerna på Netflix.

"Fifty Shades of Grey" (2015)

När filmen "Fifty Shades of Grey" kom år 2015 blev det en riktig storsnackis och dess uppföljare var även de fyllda av sexscener. Faktum är att filmen, enligt Sveriges Radio, förbjöds i Malaysia på grund av att den innehöll så många "onaturliga sexscener".

– Det är mer porr än vad det är en film, sa Malaysias censurbyrå till The Hollywood Reporter då.

"Californication" (2001 - 2014)

"Californication" må vara en dramakomediserie, men utöver humor och skratt duggar sexscenerna tätt – inte sällan med karaktären Hank Moody, spelad av David Duchovny, i den så kallade akten.

Men alla sexscener i manus kom faktiskt inte med i serien.

– Det var några stycken som jag vägrade att filma. Bara att ens prata om dem vore lika illa som att filma dem, har Duchovny sagt om scenerna i en intervju med Rolling Stones

/
sex
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför blir du trött av dina allergitabletter – enligt experten

15 Mar, 16:27

Malexandermördaren Jackie Arklöv överklagar till Högsta domstolen • Kritiserar hovrättens utredning

16 Feb, 16:17
Malexandermördaren Jackie Arklöv har överklagat Göta hovrätts dom. Det var i januari som hovrätten rev upp tingsrättens beslut om att tilldela Arklöv ett tidsbestämt straff. Nu menar hans advokater att "det finns ett tydligt behov av vägledning från Högsta domstolen".

Populära soppan hotad: "Något som inte stämmer"

29 Jan, 11:17
Det kan dröja innan man kan tillaga ärtsoppa. Ny skörd visar nämligen att ärtan förändrats.

Hårda kritiken mot kvinnofängelset Hinseberg – JO: ”Ovärdiga”

5 Jan, 17:15
Justitieombudsmannen anser att förhållandena på kvinnofängelset Hinseberg är "ovärdiga" och att det finns en "osäkerhet" kring rutiner hos personalen.

Förvarade döda sambon i frysen – mannens liv innan kvinnan hittades: "Värre och värre"

12 Sep 2023, 13:24
Den 57-årige mannen som förvarade sin döda sambo i en frysbox har dömts till 3,5 års fängelse. Under de fem år som kvinnans kropp låg i frysen levde mannen ett ensligt liv där han ljög för anhöriga, plockade ut hennes pension och höll sig undan. – Jag tappade kontrollen över mig själv, har han sagt i förhör.

Allsvenska spelarlöner 2023: Han tjänar överlägset mest i Malmö FF

11 Sep 2023, 16:15
Malmö FF är Sveriges mest framgångsrika klubb med hela 22 SM-guld. Klubben har även varit frekventa i europaspel de senaste åren. Men vem tjänar egentligen mest i den skånska klubben? Det har Nyheter24 tagit en närmare titt på.