"Det har varit en dröm", säger Tiktokaren Jacob Hoff om sitt förhållande.
"Det har varit en dröm", säger Tiktokaren Jacob Hoff om sitt förhållande. - Foto: Tiktok/jacobmhoff

Tiktok-stjärnan: "Ja, jag är homosexuell – och har en flickvän"

I sex år har Tiktok-stjärnan Jacob Hoff varit i ett "stängt och exklusivt" förhållande med flickvännen Samantha Wynn Greenstone – trots att han är homosexuell och hon heterosexuell.
– Det har varit en dröm, säger han i ett viralt klipp på plattformen.


Tiktokaren Jacob Hoff har blivit känd på plattformen för sina många topplistor. "Topp 5 mest överskattade snabbmatsrätterna", "Topp 5 mest lyssnade låtarna någonsin" och "Topp 5 kortaste basketspelarna som har spelat i NBA" är bara några av titlarna som de drygt 630 000 följarna kan ta del av.

Men det är inte topp 5-listorna som fångar flest personers uppmärksamhet på kanalen. 

I början på 2023 la han nämligen ut en video med titeln "Ja, jag är homosexuell, och ja, jag har en flickvän", gästad av ingen mindre än hans flickvän sedan sex år tillbaka.

Videoklippet har setts av miljonpublik

I videon berättar Hoff och flickvännen Samantha Wynn Greenstone om sitt ovanliga förhållande, och hur de får det att gå ihop – hans sexuella läggning till trots.

– Jag är homosexuell, jag identifierar mig inte som bisexuell. Min preferens är män, men jag har varit i det här stängda och exklusiva förhållandet med Samantha i sex år, och det har varit en dröm, säger Jacob Hoff i ett av klippen, som i skrivande stund har 3,4 miljoner visningar.

Paret erkänner att upplevelsen ibland varit förvirrande, men att de inte kunnat förneka faktumet att de är själsfränder. 

– När han tittar på mig och pratar med mig får han mig att känna som den mest värdefulla, älskade människan på hela jorden, säger Wynn Greenstone i Tiktok-videon.


Tiktok-stjärnan: "Ja, vi är intima"

I ett uppföljande klipp på kanalen svarar paret på en ofta ställd fråga – hur gör de med intimiteten?

– Ni har undrat om vi är intima med varandra, och ja, vi är intima med varandra. Det är inte en visuell grej, jag tänker inte "mm, vilken rumpa och vilka bröst", det är mer ett osynligt band mellan våra själar, säger Hoff och fortsätter:

– Jag tycker Samantha är väldigt vacker och fantastisk, och det har inget att göra med det faktum att jag är attraherad av män, utan att jag är attraherad av Samanthas själ.

Planerar för framtiden

Paret har mötts av både ris och ros i sociala medier sedan de började lägga ut klipp om sin kärlek. De anser sig inte vara skyldiga någon en vidare förklaring, utan fokuserar istället på deras gemensamma framtid.

– Vi vill gifta oss, vi vill ha barn. Och vi har valt varandra i det här livet för vi älskar varandras själar, säger Samantha Wynn Greenstone.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!