Genrebilder.
Genrebilder. - Foto: Junge Heiko/TT/Stella Pictures

Par hade sex ombord på flygplan – blev påkomna och riskerar fängelse

Ett par hade sex ombord på ett flygplan. Paret ertappades och riskerar nu fängelse, eftersom det enligt inhemsk brittisk lag är olagligt att ha sex ombord på alla brittiskt registrerade flygplan.


Ett par flög från Lutons flygplats i London till Ibiza i Spanien med EasyJet. Väl i luften bestämde sig paret för att vara lite intima och ha sex.

Par hade sex ombord på flygplan och ertappas

I en video som sprids på sociala medier kan man se hur en flygvärd öppnar en dörr i planet och ertappar paret mitt i sin akt, vilket Insider var först att rapportera om.

Enligt en inhemsk lag i Storbritannien är det olagligt att ha sex på toaletter som allmänheten har tillgång till. Det är även förbjudet att ha sex ombord på alla brittiskt registrerade flygplan. Om man blir påkommen med att ha sex kan man bli åtalad enligt “Sexual Offenses Act”, enligt The Sun.

Högsta straffet för brottet är sex månaders fängelse och böter, skriver Insider.

Planet möttes av spansk polis

När planet landade i Spanien möttes de upp av spansk polis. Det är ännu oklart om den lokala polisen arresterade paret eller inte.

I ett uttalande till Insider har EasyJets presstalesperson bekräftat händelsen.

– Vi kan bekräfta att den här flighten från Luton till Ibiza den 8 september möttes av polis när de landat. Detta på grund av uppförandet av två passagerare ombord.

/
sex
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!