Så får du gratis tårta på Ica.
Så får du gratis tårta på Ica. - Foto: JOHAN ENGMAN/TT/JANERIK HENRIKSSON

Så får du gratis tårta från Willys när du fyller år – knepet många missar

Willys ger bort gratis tårtor eller presenter när man fyller år, men bara till vissa kunder. Nyheter24 har tagit reda på vad som krävs för att få en gratis tårta.


Att fylla år är något som många brukar tycka är roligt. Att bli lite extra uppvaktad och bortskämd, äta tårta och kanske få sig en och annan födelsedagspresent.

Ett företag som gärna skämmer bort sina kunder och ger dem gratis födelsedagstårta är Ica, något som Nyheter24 skrivit om tidigare.

Willys ger födelsedagspresenter till kunder

Men även matvarukedjan Willys vill uppmärksamma sina kunders födelsedag lite extra. Enligt Johanna Eurén, som är pressansvarig för Willys, överraskar butikerna vissa av sina kunder med en gratis fryst tårta eller kladdkaka.

Men det finns en hake, det är inte alla kunder som får en gratis tårta från Willys när de fyller år. Nyheter24 har tagit reda på vad som krävs för att få en gratis tårta av Willys.

Så gör du för att få en gratis tårta

För att få en gratis födelsedagstårta av Willys när man fyller år krävs det att man är med i Willys kundprogram Plus, och är en av de bästa kunderna, säger pressansvarige Johanna Eurén till Nyheter24.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!