Leif GW Persson lanserar öl.
Leif GW Persson lanserar öl. - Foto: Anders Wiklund/TT & Kirsty Wigglesworth

Leif GW Perssons nya satsning – lanserar ny öl

Den folkkära Leif GW Persson har på senare år lanserat flera viner på Systembolaget. Nu tar han ett nytt kliv och ger sig in i ölbranschen.


Den folkkära kriminologen och tv-profilen Leif GW Persson har på senare år även gjort sig ett känt namn som ansiktet utåt på alkoholhaltiga drycker genom sina viner. 

Produkter som "GW:s röda", "GW:s vita" och "GW:s låda" har gjort stor succé på Systembolaget de senaste åren. Nu är det dags för han att ta nästa kliv och utvidga sitt sortiment. 

Det beställde Leif GW in på första dejten med Kim Persson

Leif GW Persson lanserar öl

Leif GW Persson har nämligen slagit sig samman med Göteborgaren Torsten Jansson och Kosta bryggeri för att lansera två ölsorter.

"Det har varit roligt och lärorikt att producera öl, då jag själv är en kräsen och medveten ölkonnässör. Jag har stora förhoppningar på våra gemensamma produkter. Vår alkoholfria öl är ljus med bra beska och den smakar pilsner", säger Leif GW Persson i ett pressmeddelande.

Först ut är den alkoholfria ölen som får namnet ”GW: Nyktra pilsner”. När den andra ölen lanseras är oklart och huruvida den kommer säljas på Systembolaget är ännu inte känt.

Här kan du läsa fler nyheter från Nyheter24:

Leif GW Persson utsatt för stalker: "Tagit reda på vem det är"

Så maxar du fredagsdrinken – misstaget du MÅSTE undvika

Leif GW Persson öppnar upp om drickandet: "Tyst upptill"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!