Här störtar han mot sin död – och räddas mirakulöst

En fallskärmshoppare fick syrebrist och svimmade av – i luften. Se videon där han faller mot sin död och räddas av sin vän.


Tappade ringen

Nyheter24 berättade för någon vecka sedan om Brandon Strohbehn som valde att fria till sin flickvän, Nicole, på ett riskabelt sätt genom att fråga henne medan de hoppade fallskärm. 

Allt gick tyvärr inte enligt planerna då Brandon tappade ringen.

När gänget hoppar ut från planet befinner de sig nästan 7000 meter upp i luften. En av fallskärmshopparna, som filmar händelsen med sin go-pro-kamera, uppfattar snabbt att något inte står rätt till, skriver brittiska Metro. 

En bit bort ser han sin vän fladdra omkring, och han förstår att vännen har svimmat av och är i fara. Den avsvimmade mannen har drabbats av syrebrist och faller nu mot vad som med största sannolikhet kommer att bli sin egen död. 

Får till slut tag

Mannen kämpar med att få tag om sin vän i luften och efter ett flertal försök lyckas han. Ytterligare en hoppare ansluter och tillsammans kan de utlösa fallskärmen. 

Syrebristen, även kallat hypoxi, ska ha orsakats av att de totalt fem hopparna endast delade på fyra syremasker innan hoppet, skriver brittiska Metro

Mannen överlevde utan skador. 

Se den gastkramande videon här: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!