Mord av förälder.
1 av 7
Tonåringen dödade sin egen mamma. - Foto: east2west
Mordvapnet.
2 av 7
Mordvapnet. - Foto: © east2west news
Mordoffret. Mördad av son.
3 av 7
Mamman. - Foto: © east2west news
Enligt uppgift ska mamman försökt ha sex med sin son.
4 av 7
Enligt uppgift ska mamman försökt ha sex med sin son. - Foto: © east2west news
Men han ska också ha lidit av grava personlighetsstörningar.
5 av 7
Men han ska också ha lidit av grava personlighetsstörningar. - Foto: © east2west news
Sonen.
6 av 7
Sonen. - Foto: © east2west news
Mord på sin egen mamma.
7 av 7
Hemska scener. - Foto: © east2west news

Tonåring dödade sin egen mamma – efter att hon försökte ha sex med honom

Men han ska också ha lidit av grava personlighetsstörningar. Känsliga läsare varnas.


En tonåring från Ryssland ville "få väck djävulen" från sin mamma innan han strypte henne till döds med hjälp av en telefonladdare på ett ryskt hotell.

Egor Sosin, 19, kommer från en oligark-familj som har extremt inflytande och mycket pengar i Ryssland.

Han säger att minuter innan han dödade sin mamma så hade hon bett honom att ha sex med henne. Han vägrade och mördade sedan henne.

Mamman Anastasia Novikova-Sosina, 44, som är ex-fru till byggnadsmogulen Igor Sosin, hittades i en blodig hotellsvit i staden Kazan.

Daily Mail skriver att Egor berättat i förundersökningen att han fortsatt med att slå sin mamma efter han dödat henne. Med all sin kraft och med åtminstone 20 smällar.

– Jag grät när jag slog henne och jag visste att jag dödat min mamma. Sedan bet jag henne i nacken och blod bara rann från henne.

Nya detaljer har uppkommit där Egor ska ha blivit diagnostiserad med paranoia och schizofreni. Om det stämmer riskerar han inte fängelse utan mentalvård, uppger ryska medier.

Enligt pojkens far ska mamman uttryckt oro över sonens beteende. Han ska "ha känt sig förföljd".

Daily Mail skriver att mamman också hade upptäckt att sonen gick på droger. Och att mamman prompt ville att sonen skulle behandlas.

Vittnen ska ha sagt att de hört mamman och sonen bråka så högljutt att flera personer ringde efter polisen. När de kom till platsen gick sonen i underkläderna – och då hittade de mamman. Enligt polisrapporten ska sonen varit kraftigt påverkad av ej namngivna droger.

Tidigare i ryska nyheter fanns en mamma som misshandlade sin egna son som hämndaktion mot mannen som lämnat henne.

En annan fruktansvärd nyhet handlar om en mamma som skyllde mordet på sin bebis på sin egen son – när hon själv var skyldig.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.