Så enkelt stjäl tjuvarna din bil – utan att larmet går

Så enkelt lurar tjuvarna dig i julhandeln och snor julklapparna du lämnat i bilen eller så tar de hela bilen.


Se upp i julhandeln! En övervakningsfilm från ett parkeringshus i Sydafrika visar precis hur enkelt tjuvarna smyger sig på.

I det här klippet närmar sig tjuven långsamt och med ett enkelt knep ser tjuven till att öppna bakdörren samtidigt som föraren låser. Detta göra att centrallåset inte fungerar, något som Daily Mail skriver om.

Föraren går ovetandes därifrån och där står tjuven med en öppen bil och kan ta för sig av sakerna som finns i eller till och med stjäla bilen.

Se hur knepet går till i klippet ovan.

Missa inte heller att läsa om femåringen som stal en mobiltelefon och hyllades av sin pappa eller om tjuven som stal en hink med guld – värd 14 miljoner kronor.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt avtal för akademiker i kommuner och regioner

25 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Den tidigare kryptovalutakungen Sam Bankman-Fried döms till 25 års fängelse av en federal domstol i New York. Jag kastade bort allt och det hemsöker mig varje dag, säger 32-åringen i rätten.

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Svenskarna överger Amazon, ser det ut som enligt den senaste rapporten till Bolagsverket. Men kanske lyckas man vända trenden med ny AI-teknik.

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

I slutet av februari övervägde Polen att tillfälligt stänga gränsen mot Ukraina. Nu är de båda länderna nära en lösning på spannmålstvisten, enligt Polens premiärminister Donald Tusk.

Polisen i Vaggeryd rapporterar om trafikolycka

"Flera polispatruller på plats vid trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.