Här avslöjas känd canceröverlevare som pedofil – ville ha sex med ett barn

Mannen är känd efter att han överlevt en cancertumör i hjärnan.


Corey Deans har varit en följetång i engelsk press. Som 7-åring upptäckte läkarna en cancertumör i hjärnan och först tio år senare blev Corey förklarad frisk.

Nu är det dock i ett helt annat sammanhang som den nu 22-årige Corey hamnat i rampljuset.

Nyheter24 har tidigare berättat om flera av de organisationer som i England spårar upp män som vill ha sex med barn. Bland annat om 42-åringen som cyklade till en sexdejt med vad han trodde var en 13-åring. Läs mer om det här.

I april 2016 chattade 22-årigen med vad han trodde var en 15-årig tjej som kallade sig ”Katie”. Han hade kontaktat henne i dejtappen Badoo och Corey styrde snabbt in chatten på sex trots att flickan skrev att hon var oskuld. Bland annat skrev Corey att han ville ha sex med flickan när hon hade sin skoluniform på.

Vad Corey inte visste var att det bakom namnet Katie fanns en organisation som kallar sig Guardians of the North. De spårar upp och hänger ut pedofiler.

I Storbritannien gäller det att båda är över 16 år för att det ska vara lagligast ha sex. I Sverige är det 15 år som gäller.

När 22-åringen i april gick för att träffa ”Katie” på South Hylton tunnelbanestation visste han inte att Guardians of the North stod beredda med sina kameror. Organisationen hade också tagit kopior på hela chatten mellan Corey och ”Katie”.

När Corey förstår att han inte kommer träffa någon utan istället blir uthängd som pedofil erkänner han först ingenting men stannar lugnt kvar på platsen.

22-åringen greps senare av polis och har nu dömts till sex månader i fängelse.

Domaren sa under rättegången att det inte är utrett om Coreys tidigare hjärncancer gjort så han utförde ”de kriminella handlingarna”.

Förutom sex månader i fängelse måste Corey genomgå ett rehabiliteringsprogram för pedofiler. , skriver Daily Mail.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!