Glädjen var total när programledaren Jenny Strömstedt gratulerade vinnaren.
Glädjen var total när programledaren Jenny Strömstedt gratulerade vinnaren. - Foto: Skärmavbild TV4/Nyhetsmorgon

Turid vann 24 miljoner i Nyhetsmorgon – sa upp sig och drog på semester

Under lördagens sändning av Nyhetsmorgon skrapade Turid fram 24 miljoner kronor. I 20 års tid kommer hon att få 100 000 kronor utbetalat till sig. Efter vinsten har hon både hunnit dra på semester och säga upp sig från jobbet.


I lördags skrapade Turid från Åre fram hissnande 24 miljoner kronor i Nyhetsmorgons triss-skrap. Vinsten fördelas på 20 år och varje månad kommer 100 000 kronor att betalas ut till henne.

Sa upp sig och åkte på semester

Efter skrapet i tv-rutan har det dock, på kort tid, hänt en hel del i hennes liv. I en intervju med TV4 berättade hon under tisdagen att hon redan hunnit dra iväg till Portugal på semester med partnern Espen. Men inför resan hade hon en viktig sak kvar att göra, nämligen att meddela sin chef att hon inte tänkte komma tillbaka till jobbet.

– Den stora grejen som jag har gjort är att jag har sagt upp mig från jobbet.

Hon berättar att hon inför triss-skrapet berättade för sin chef att hon ämnade att säga upp sig men under förbehållet att hon kammade hem högsta vinsten. Sagt och gjort, på måndagen fick chefen samtalet hen bävade för och Turid avslutade den anställning hon haft i 20 års tid.

Efter att ha anlänt till Portugal investerade hon och partnern i varsin solhatt, snarare än att uppgradera rummet.

– Det här är ju en vinst på 20 år, det är ju inte en klumpsumma så jag tror att vi kommer att leva ganska normalt, sa hon.

Efter vinsten reste Turid till Portugal där hon investerade i en solhatt.

Efter resan till Portugal är en annan dröm att gifta sig med Espen, berättade hon i Nyhetsmorgon.

Med andra ord väntar en annan vardag för den lyckosamma triss-miljonären snarare än att gå upp i ottan för att åka till fabriken där hon tidigare arbetat.