Det finns en dag på året då du borde hålla lite extra koll på sin älskling.
1 av 3
Det finns en dag på året då du borde hålla lite extra koll på sin älskling. - Foto: TT/Pixabay
Det är nämligen den dagen på året då det är störst risk att din partner inleder en otrohetsrelation med någon annan.
2 av 3
Det är nämligen den dagen på året då det är störst risk att din partner inleder en otrohetsrelation med någon annan. - Foto: TT
Och dagen är i januari.
3 av 3
Och dagen är i januari. - Foto: Pixabay

Den här dagen är det störst risk att din partner är otrogen under 2017

Och här är förklaringen till varför det är just den här dagen.


Det är dejtingsidan Gleeden, som riktar sig till folk som vill vara otrogna, som upptäckt en intressant trend i hur folk är otrogna. Det visar sig nämligen att januari är den månad på året då flest personer både registrerar sig på sajten men också den månad då de som är medlemmar är som mest aktiva, skriver The Sun.

Sajten har över 3,3 miljoner användare, efter en analys av användarbeteendet visade det sig att den andra måndagen i januari är deras absolut mest busy dag.

Förra året inföll otrohetsdagen den 11 januari och då gick antalet nya konton på sajten upp med hela 320 procent. Det var också den dagen på året då absolut flest var online.

2017 är årets andra måndag den nionde januari och det betyder att det är då som det är störst risk att din partner är otrogen.

Siffrorna fick även stöd i en undersökning gjord på över 13 000 användare där en flest svarade att de var som aktivast under januari månad.

Det visade sig också att anledningen till att det låg till på det sättet var för att många kände att de ville vara fria. 52 procent, alltså en majoritet, svarade att den största anledningen till att de var mest aktiva i januari var just för att de ville "återta sin egen frihet".

Solene Paillet, presstalesperson för Gleeden, blir inte överraskad av resultatet.

– Folk använder sajten för att få in lite spänning i livet. Rutiner kan tynga en person och kan även vara ganska begränsande när de kommer direkt efter att personen spenderat mycket tid med familjen. Det här är resultatet av ett legitimt mänskligt behov: ha kul och tänka på sig själv, säger hon enligt The Sun.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit otrogen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.