Hasse Aro programleder "Efterlyst".
Hasse Aro programleder "Efterlyst". - Foto: Maja Suslin/TT och Vilhelm Stokstad/TT

Hasse Aro om bisarra tittarmötena: "Skulle spöa mig"

Hasse Aro har lett säsong efter säsong av TV3-succén "Efterlyst" och med det följer också ett och annat märkligt möte med kriminella.
– Han var riktigt sur, säger programledaren om en person han stött på, till Nyheter24.


Otaliga brott har dissekerats i "Efterlyst" som sänts ända sedan 1990. Den som stått vid rodret för TV3-långköraren under majoriteten av säsongerna är ingen mindre än Hasse Aro

Programledaren har varit med om både det ena och andra genom åren. Här kan du läsa om det märkligaste som hänt under en livesändning.

Hasse Aro: "Skulle spöa mig"

Men konstigheter har inte bara inträffat under sändning. För Nyheter24 berättar Hasse Aro om de mest minnesvärda mötena utanför programmet.

– Två saker dyker upp i mitt minne. En person i Göteborg som skulle spöa mig. Inte för att han varit med i programmet, utan för att jag inte kände igen honom, säger Aro och fortsätter:

– Och så har vi den ekonomiska brottslingen som kom fram till mig i baren på ett hotell i Stockholm. Han var riktigt sur för att vi hängt ut honom. Men det slutade med att vi tog varsin öl tillsammans och han berättade anekdoter ur sitt kriminella liv. De flesta fejk, antar jag. Men underhållande.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!