Olof K Gustafsson, vd för Pablo Escobars bolag, budade på sajten Dumpen.
Olof K Gustafsson, vd för Pablo Escobars bolag, budade på sajten Dumpen. - Foto: Andreas Hillergren/TT och Skärmavbild/Youtube/anisdondemina

Olof K Gustafsson budade på Dumpen.se: "Borde hängas"

Den omtalade sajten Dumpen låg ute för auktion hos Kronofogden och innan försäljningen avbröts budade Olof K Gustafsson, vd för Pablo Escobars bolag, på hemsidan.
"Alla jävla pedofiler borde hängas och dö", skrev han på Twitter i samband med budgivningen.


Det var på onsdagen under förra veckan som det stod klart att den omtalade sajten Dumpen, där påstådda pedofiler konfronteras och hängs ut, låg ute för auktion hos Kronofogden.

Startpriset var 25 000 kronor och orsaken till försäljningen var den ansvariga utgivaren Sara Nilssons personliga skulder om 182 400 kronor – något som Nilsson själv kommenterade i ett inlägg på Facebook.

"Det rör mina gamla skulder på 168.000 som kronofogden tänkte att de kunde få in genom att sälja domännamnet. Håller på och pysslar med mina fordringsägare så att skulderna återkallas", skrev hon då. 

Olof K Gustafsson budade på Dumpen

Det dröjde inte länge innan Olof K Gustafsson, svensken som är vd för knarkbaronen Pablo Escobars bolag, gav sig in i budgivningen.

"Jag budar för att behålla http://Dumpen.se, alla jävla pedofiler borde hängas och dö", skrev han i ett inlägg på Twitter.

Här kan du läsa allt om Olof K Gustafsson: resan från Ekerö till Medellín.

Sara Nilsson: "Dumpen är alltså räddad"

Men på torsdagen uppgav Sara Nilsson, som driver sajten med den tidigare höjdhopparen Patrik Sjöberg, att medlemmarna på Dumpens sida på Facebook swishat tillräckligt med pengar för att betala av huvuddelen av skulderna och att auktionen skulle avbrytas inom några dagar.

"Dumpen är alltså räddad", skrev hon då och tackade för alla bidrag.

Dessutom passade Nilsson på att rikta en liten känga till Olof K Gustafsson.

"Sorry 'Sveriges Escobar' Olof K Gustavsson och er andra som sagt att ni lagt bud på Dumpen.se. Domänen kommer inte att bli er. Våra Medlemmar ville inte det, så de satte stopp för den saken", skrev hon i Facebook-inlägget.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!