Simon Rehnström/SvD/TT och Christine Olsson/TT
Simon Rehnström/SvD/TT och Christine Olsson/TT - Foto: Vad är skillnaden mellan OLW och Estrella?

Frågan alla ställer sig – vad är egentligen skillnaden mellan OLW och Estrella?

Vilket chipsmärke är egentligen godast, OLW eller Estrella? Nyheter24 har tagit reda på vad som skiljer märkena åt när det kommer till storsäljaren sourcream and onion.


Sourcream and onion-chips är nog ett av de mer populärare alternativen när fredagsmyset väl nalkas. Men vilket märke är egentligen godast? Ja, det är en fråga som delar de flesta. Antingen föredrar man OLW:s chips eller Estrellas. 

Frågan är dock vad som egentligen skiljer de svenska varumärkena åt när det kommer till just Sourcream and onion-chipsen. Nyheter24 har tagit reda på exakt vad det är i dem och vad som skiljer dem åt.

Ingredienser Sourcream and onion – OLW

  • Potatis
  • Solrosolja
  • Kryddblandning av salt, lök, socker, mjölksocker, vasslepulver, naturlig arom, kärnmjölkpulver, jästextrakt, maltodextrin, vitlök, persilja och rödlök.

Ingredienser Sourcream and onion – Estrella

  • Potatis
  • Solros/rapsolja
  • Kryddblandning av salt, lökpulver, vasslepulver, socker, kärnmjölkspulver, naturlig arom och persilja, gräddpulver, jästextrakt, mjölkpulver, vitlökspulver, svartpeppar, mjölksyra, citronsyra, färgämne, paprika och kurkummin.

Här är skillnaden på OLW:s och Estrellas Sourcream and onion-chips

När det kommer till ingredienserna så kan alltså OLW:s Sourcream and onion-chips innehålla solrosolja samtidigt som Estrellas innehåller solrosolja/rapsolja. Utöver det så finns det även några skillnader i själva kryddblandningen.

Den stora skillnaden är att Estrella har några fler ingredienser än OLW. I deras chips finns gräddpulver, citronsyra, färgämne, kurkummin, svartpeppar och paprika vilket inte finns i OLW:s chips.

Nu är det upp till dig vilka du helst föredrar till fredagsmyset. 

Källa: www.olw.se & www.estrella.se

/
/
OLW
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!