Hasse Aro och frun Anna Aro Ring har två gemensamma barn.
Hasse Aro och frun Anna Aro Ring har två gemensamma barn. - Foto: Stella Pictures

Hasse Aro om relationen med 25 år yngre frun: "För att hålla passionen uppe..."

Hasse Aro har synts i tv-rutan i flera decennier, och är mest känd som programledare för krimsuccén Efterlyst i TV3. Nyheter24 reder ut de mest googlade frågorna om programledarstjärnan.


Hasse Aro är programledare i Efterlyst 

Hasse Aro har en gedigen karriär i bagaget, och känns av de flesta igen som programledare för TV3:s långkörare Efterlyst. 1990 hade programmet premiär, och året därpå gjorde Hasse Aro sitt första Efterlyst. 

Under två säsonger, mellan 2015 och 2016, ledde Hasse Aro programmet Brottsplats Sverige i TV4. Därefter lades programmet ner. Hasse Aro gick tillbaka till TV3 våren 2018 och återvände till Efterlyst, som då fick nypremiär. 

Hasse Aro avslöjar: Här är det konstigaste som hänt i Efterlyst

Hasse Aro och Leif GW Persson var parhästar i Efterlyst

I tolv år jobbade Leif GW Persson med Efterlyst, och under hans tid i programmet var kriminologen och Hasse Aro en populär duo bland tittarna. I en intervju med Aftonbladet 2020 fick Hasse Aro frågan om han saknar sin gamle parhäst Leif GW Persson. 

– Det är klart man gör det. Men det funkar utan honom så vi får vara tacksamma för det, sa han till tidningen då. 

Leif GW Perssons besked om framtiden i Nyhetsmorgon – då lämnar han TV4

Hasse Aro har podden “Fallen jag aldrig glömmer”

Podcasten “Fallen jag aldrig glömmer” är en kriminalpodd som görs av Hasse Aro, och produceras av Bauer Media. 

Hasse Aros podcast om Palmemordet 

I sin podcast “Fallen jag aldrig glömmer” har Hasse Aro avhandlat en hel del rättsfall. Fram till 2018 hade Hasse Aro aldrig pratat offentligt om Palmemordet, förrän han då gjorde två podcastavsnitt om det hela. I podcasten lyfte Hasse Aro då fram sin teori om vem som mördade Olof Palme

Hasse Aro har fem barn – är gift med 25 år yngre kärleken Anna Aro Ring

Hasse Aro träffade sin nuvarande fru Anna Aro Ring under inspelningen av Efterlyst, och 2015 fick paret sitt första gemensamma barn. Det var då sonen Lorentz kom till världen, och 2020 fick paret dottern Leonie. Hasse Aro var då 62 år gammal och hans fru Anna Aro Ring var 37. 

Hasse Aro och Anna Aro Ring har två gemensamma barn. Foto: Stella Pictures

För Hemmets Journal har Hasse Aro tidigare berättat om hur det är att bli pappa igen på äldre dagar.

– Jag tycker inte jag är så annorlunda som pappa nu jämfört med hur jag var med mina förstfödda. Jag har aldrig varit särskilt lekfull och hängt i parker eller legat på golvet och lekt med bilar. Däremot tycker jag det har varit extra roligt när de blivit lite äldre då man har kunnat göra utflykter och upptäcka saker tillsammans.

Hasse Aro har sedan innan barnen Max och Emilia med exfrun Cecilia Lüning. Han har även dottern Elsa från sin relation med Sara Jelvefors.

Hasse Aro om förhållandet med frun Anna: "För att hålla passionen uppe..."

I en intervju med Amelia från 2023 fick programledaren frågan om kärlekspassionen i sitt förhållande med frun, och de verkar minst sagt värna om romantiken. 

– En sak jag och min fru försöker göra i vår relation för att hålla passionen uppe är att överraska varandra då och då, både lite större och lite mindre grejer. Exempelvis överraskade min fru Anna mig med en segeltur i Italien när jag fyllde 60. Ibland kan det plötsligt stå en tjusig middag och vänta när jag kommer hem från jobbet, eller så har jag bestämt träff med Anna för en fika, men har i hemlighet förberett en helkväll på stan och fixat barnvakt, sa han till tidningen

Hasse Aro om tabben i tv – ber tittarna om ursäkt: "Så pinsamt"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!