En av många klassiker.
1 av 7
En av många klassiker. - Foto: Polisen
1.
2 av 7
1.
2.
3 av 7
2. - Foto: Nyheter24
3
4 av 7
3
4.
5 av 7
4.
5.
6 av 7
5.
6.
7 av 7
6.

Nyheter24:s sex sexigaste artiklar

Under tisdagen fyller Nyheter24 hela sex år! Det firar vi med att lista våra sex sexigaste artiklar:


1. Listan som visade hur skevt det kan vara vid Halloween

Visst, gammelmedia har fattat det här med listor nu. Nyheter24 fattade det redan 2013. Inte minst med den här succén som visade upp lite äcklig gammaldags sexism.

2. Här fyllehånar Jimmie Åkesson Mona Sahlin

2012 avslöjade Nyheter24 bilder som visade hur Jimmie Åkesson med en stor toblerone i handen hånade Socialdemokraternas före detta partiledare Mona Sahlin under en festkväll. Hånet ägde rum under en kryssning våren 2010, några månader innan de blev inröstade i riksdagen.

3. Jesus firade påsk – på Facebook

Hur såg Jesus sista tid i livet sett ut – egentligen? Well, ska vi vara ärliga så är det väl aningen oklart. Men vi tror att det hade sett ut ungefär så här – och självklart hade han berättat om det även på Facebook.

4. Alexander Bard går till angrepp mot Jenny Strömstedt 

Nyheter24 kunde 2011 avslöja att Alexander Bard på den ökända Elit-listan hade skrivit gravt kränkande saker om kollegan Jenny Östergren (numera Strömstedt). 

5. Män testar att föda barn – och smärtan är total

Två holländska tv-makare testade hur det känns att föda barn. Klippet spreds som en löpeld över hela världen – och Nyheter24 var först i Sverige. En klassisk klicksuccé!

6. Har du sett ettåriga Tyras nalle?

Lilla Tyras Nalle försvann, något som plockades upp av Nyheter24 och även förvandlades till en tvättäkta världsnyhet. Inte nog med det – historien fick dessutom ett lyckligt slut. Tyras nalle kom nämligen tillbaka!


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!